U intervjuu za američko izdanje magazina ELLE, Jennifer Lopez govorila je o nekim od najintimnijih delova svog života, ali i o svim poslovnim projektima koji će uskoro ugledati svetlost dana.

U petak, 16. februara, pevačica, glumica i preduzetnica Jennifer Lopez objaviće svoje najintimnije delo do sada: novi album "This Is Me...Now" koji će zatim pratiti muzički film na Amazon Primeu, te dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told", zakazan za 27. februar.

Projekat prikazuje njenu potragu za ljubavlju i lični razvoj kroz koji je prošla tokom veze sa sadašnjim suprugom Benom Affleckom

Kada su se Lopez i Affleck prvi put razišli u 2004, Jennifer je priznala da je javno komentarisanje njihovog odnosa bila kap koja je prelila čašu. "Naša veza se raspala pod teretom pritiska. Izgubili smo osećaj za sebe, i morali smo se razdvojiti jer nismo znali kako da nastavimo dalje. Morala sam da bolje razumem sebe, kao i on" rekla je J Lo.

Zatim je nastavila, rekavši: "Prošla sam kroz ovaj put, i pokušavala sam da shvatim [kako izgleda zdrava ljubav za nju]. Sada osećam da smo Ben i ja ponovo otkrili jedno drugo."

Što se tiče Affleckovog stava o "This Is Me...Now", koji uključuje album, film i dokumentarac, Lopez je dodala: "Shvatio je da smo prošli kroz fantastično i nadrealno putovanje." Ben je koautor filma i igra i malu ulogu u njemu.

U intervjuu za Variety, Jennifer je takođe podelila savet svog supruga reditelja, dok je samofinansirala projekat u početku. "Ben mi je rekao, "Kad završiš sa pisanjem, napravićeš grubu montažu, videćes šta mu nedostaje i snimiti tri probna dana".

Affleck je vidio konačnu verziju filma prošle godine. "Rekao je, 'Napravila si film. Za sebe. Napravila si sjajan film. Uspela si'", podelila je, s očima koje su se zamaglile, prema Varietyju."Iskreno, nije me briga šta će se sada dogoditi. To je najveća vrsta komplimenta koji mogu da dobijem."

Govorila je o činjenici da će ljudi verojatno imati različite poglede na projekat i razume da to neće biti za svakoga: "Mislim da je ovo lep projekat. Poruka je snažna i istinita. Mislim da je to pravo umetničko delo, i vrlo sam ponosna na to."

Izvor: ELLE/N.K.