Postoje gradovi koji su prepoznatljivi po svom chic street styleu na način na koji je to Pariz, a nekolicina slavnih dama istovetno je poznata po svom autentičnom stilu kog se u određenoj meri drže kroz čitavu karijeru - jedna od njih je i Jennifer Lopez. Trenutno, ljubitelji mode dobijaju najbolje od oba sveta.

Naime, Jennifer je već nekoliko dana u gradu svetlosti sa šesnaestogodišnjom ćerkom Emmom. Dok je obilazila muzej Louvre, megazvezda je izašla u stylingu koji se stopio s pariskom modnom publikom. Ipak, dodala je svoj prepoznatljivi J.Lo pečat čitavom looku.

Lopezova je odabrala tri basic komada koji svaka dobro stilizovana dama zasigurno poseduje. Ona je spojila čisto belu košulju uz opuštene farmerke zvonastog kroja, koje su imale četvrtaste džepove i distressed ivicu. Preko toga je nosila širok trench mantil u hladno sivoj nijansi.

profimedia-0871664092.jpg
Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia 

Kada je reč o aksesoarima, Jennifer se pobrinula da sa sobom ponese neke od svojih omiljenih modnih dodataka. Naime, ona se odlučila za krupnu Hermès Birkin torbu - malu belu krokodilsku verziju - te neizostavne zlatne minđuše, naočare za sunce i par prozirnih PVC cipela iz Stuart Weitzmana.

profimedia-0871664062.jpg
Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia 

Podsetimo, tek prošle nedelje ova internacionalna zvezda je privukla pažnju još jednim upečatljivim outfitom: custom-made Schiaparelli haute couture haljinom na Met Gali 2024. godine. Neverovatna kreacija sadržala je 2,5 miliona srebrnih folija, bisera i perlica koje su ukrašavale prozirnu tkaninu toalete. 

profimedia-0870815379.jpg
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izvor: ELLE/N.K.