KO JE GLAVNA ZVEZDA DRUGE SEZONE BRIDGERTONA? Upoznajte Simone Ashley zbog koje je ova serija najpopularnija u svetu

Simone Ashley postala je jedna od najpopularnijih glumica nakon što je druga sezona serije "Bridgerton" doživela svoju premijeru.

Profimedia

Popularna serija "Bridgerton", čija je druga sezona odnedavno dostupna na na Netflixu, izbacila je u prvi plan novu zvezdu. Pored novih likova veliku pažnju privukla je Simone Ashley (27), koja igra Kate Sharmu, Indijku koja će se naći u velikoj i uzbudljivoj ljubavnoj priči s vikontom Anthonyjem Bridgertonom.

Nakon premijere druge sezone koja je trenutno najpopularnija u Srbiji, Ashley je za samo 24 sata postala toliko popularna da se na društvenim mrežamama samo priča o njoj. Milioni ljudi bindžuju drugu sezonu od 8 epizoda.

Screenshot/Youtube Saznajte više o mladoj glumici.

Ashley je svoju karijeru započela 2016. godine, a prvu veću ulogu imala u Netflixovoj seriji "Sex Education", u kojoj je dobila ulogu Olivie Hanan.

Screenshot/Youtube 

Pre nego što je počela da se bavi glumom, Simone je uživala u lekcijama pevanja i sviranja klavira, ali, za razliku od njenih roditelja, nije pošla tim stopama. Nakon uloge u seriji "Sex Education", usledio je još jedan veliki projekat - "Bridgerton".

Kako kaže, odlučila je da se bavi glumom nakon što je odgledala  sve filmove Kventina Tarantina, a sreću je okušala u jednoj od najprestižnijih škola glume u Londonu, koju je pohađala čuvena Kate Winslet. Veštine i znanje koje je tamo stekla otvorili su joj put ka prvim snimanjima – serijama "Woolblood" i "Broadchurch", koje iako nedovoljno popularne na našim prostorima važe za kvalitetne naslove u Velikoj Britaniji.

Shutterstock 

Serija "Bridgerton" svakako ju je vinula u zvezde, a Ashley je otkrila kako je preko noći stekla osećaj da je postala deo jednog drugog vremena u kome sebe nikada nije mogla da zamisli.

Netflix je još prošle godine najavio da će se snimati treća i četvrta sezona, a vrlo verovatno ćemo Simone gledati i u nastavcima.

Vest je potvrdila i sama Lady Whistledown, koja je napisala: "Izgleda da imamo prilično posebnu najavu. Bridgerton će dobiti i treću i četvrtu sezonu. Autor će morati da kupi još mastila..."