Serija koja je probudila nezapamćeno interesovanje u celom svetu, Euphoria, dobiće i svoju treću sezonu, potvrđuju iz HBO-a. 

Izvršna potpredsednica programa HBO izjavila je da je mreža počastvovana što će raditi sa ovim timom i u budućnosti:. „Sam [Levinson], Zendaya, i cela glumačka ekipa i ekipa Euphorie podigli su 2. sezonu do izuzetnih visina, izazivajući narativne konvencije i formu, a pritom čuvajući njeno srce“, rekla je. „Ne možemo biti više počastvovani što radimo sa ovim nadarenim, ludo talentovanim timom ili više uzbuđeni što ćemo sa njima nastaviti put i u 3. sezoni”.

Prve tri epizode ​​druge sezone skoro su udvostručile gledanost, u poređenju sa prvom sezonom, pri čemu je sezona 2 do danas prikupila više od 14 miliona pregleda preko HBO platforme. S obzirom da je prvu sezonu pratilo nešto više od šest miliona ljudi, ovo je povećanje od 100 odsto u gledanosti.  

Ko će glumiti u sezoni 3 Euforije?

Iako nema detalja o velikim promenama ili dodatnim ličnostima u glumačkoj ekipi, sa sigurnošću se može pretpostaviti da će se mnogi od aktuelnih glumaca vratiti i u sledećoj sezoni. Serija, u kojoj glume Zendaya, Hunter Schafer, Alexa Demie i Sydney Bernice Sweeney, prati 17-godišnju Ru (Zendayu) i njen krug prijatelja dok se kreću kroz nemire tinejdžerskog života u gradu Ist Hajlend. Od mode do psihičkih katarzi - ova serija je prikaz jedne izgubljene generacije.

Kad možemo da očekujemo 3. sezonu?

Još uvek nema zvaničnih podataka, ali se nastavak serije očekuje krajem 2022. ili početkom 2023. godine.

Treća sezona serije Euphorie očekuje se krajem 2022. godine.
Profimedia