PANTALONE KOJE JE OBOŽAVALA JACKIE KENNEDY, EMILY RATAJKOWSKY JE VRATILA U MODU: Retro komad biće neizostavan ove jeseni

Elegantne pantalone Jackie Kennedy ponovo su u modi, a prve ih je ponela slavna manekenka Emily Ratajkowski.

Profimedia

Jackie Kennedy bila je i ostala simbol sofisticirane mode, a da je njen stil vanvremenski potvrđuje i to što je i danas, 60 godina kasnije, i dalje kopiraju.

Tako je nedavno i slavna manekenka Emily Ratajkowski fotografisana u pantalonama koje neodoljivo podsećaju na "onassis" fazu nekadašnje prve dame Sjedinjenih Država.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slavna brineta doduše je kultne tričetvrt pantalone sa širim nogavicama ponela daleko drugačije nego Jackie koja se od ovog komada nije odvajala tokom leta i rane jeseni.

Tako su, primera radi, njena izdanja sa odmora u Italiji ili Grčkoj tokom 60-ih dame masovno kopirale, a pogotovo ležerne, a opet elegantne pantalone koje podjednako dobro idu kako uz patike, tako i uz visoke potpetice.

Kada je reč o Emily, ona je look upotpunila kožnim "mules" papučama nalik mokasinama, koje su dale retro dodir šik kombinaciji. U crnoj majici bez rukava, maslinasto zelenim pantalonama, i sa "old schoool" naočarama za sunce njujorška vrućina nije imala nikakavih šansi da pobedi zvezdu modelinga koja je gradskim ulicama prošetala sa velikom dozom sofisticiranosti.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia