PRVE FOTOGRAFIJE SA SNIMANJA DRUGE SEZONE 'AND JUST LIKE THAT': Carrie Bradshaw u jeansu kao ultimativnom trendu jeseni

Snimanje druge sezone ''And Just Like That'' je u toku, a evo šta će nositi naše omiljene ''Sex And The City'' junakinje.

Profimedia

Za Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) smele modne kombinacije nisu nikakva novost, naprotiv, one su njen zaštitni znak. Setimo se samo oversize muških košulja, ptičjeg perja na glavi i svih onih slojeva i slojeva tila. 

Ekipa trenutno snima drugu sezonu nastavka serije ''And Just Like That'', a sudeći po prvim fotografijama sa snimanja, Carrie ostaje dosledna svom modernom & ekstravagantnom stilu. 

Deleći fotografiju behind the scenes, a sa natpisom „ulice Njujorka“, Sarah Jessica Parker dala nam je uvid u još jednu modnu kombinaciju o kojoj će se pričati. Pored teksas cargo pantalona (trend za jesen 2u1), svu pažnju pobrali su nesvakidašnji aksesoari - 3D torba u obliku goluba koju je dizajnirao JW Anderson, kao i Fendi torbica zakačena za članak noge - o da, lik Carrie Bradshaw je uvek išao korak ispred svog vremena kada je moda u pitanju.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Tu je i Charlotte u all-black outfitu upotpunjenim belim detaljima, pink tašnom (i značajno lošijim modnim ukusom u odnosu na ''Sex And The City''). Druga sezona izlazi 2023. godine, ali tačan datum i dalje nije objavljen.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia