JENNIFER LOPEZ U HALJINI KOJA JE MUST-HAVE SEZONE: Trendseterke je obožavaju, a evo kako da je nosite poput latino dive

Ne postoji veći trend za leto od ove haljine.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia *EXCLUSIVE* West Hollywood, CA - Jennifer Lopez looking absolutely fabulous in her Valentino dress during a casual furniture shopping spree. Adorned in a VGOLD Chambray shirt dress from Valentino, she accessorized her look with knee-high leather boots and a matching Gucci handbag BACKGRID USA 5 JUNE 2023,Image: 781632770, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Jennifer Lopez, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U modnoj 2023. jedan pojam je nezaobilazan – teksas. Jer letnji lookovi nezamislivi su bez maxi teksas suknji i maxi teksas haljina, što potvrđuju i zvezde poput Rihanne, Katie Holmes i Jennifer Lawrence. Nose se u brojnim kombinacijama, a jedno od najboljih street style izdanja predstavila je Jennifer Lopez, i to u casual šetnji u Los Angelesu (zasluženo, nakon useljenja u novu porodičnu vilu).

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U pitanju je haljina-košulja s Valentino potpisom i atraktivnim krojem - iako je oversize, poseduje visoke izreze u predelu nogavica. Čitav outfit zaokružila je čizmama do kolena i Gucci modelom torbe Hobo.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom na letnje temperature, naša je stilska preporuka da ovakav model haljine nosite u kombinaciji s ravnim sandalama i baletankama.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Izvor: https://luxurysociety.hr/