Kako proslaviti veliki rođendan zna Diptyque, pariski brend čije su sveće poznate po svom vrhunskom kvalitetu i prekrasnom dizajnu. Diptyque u svetu luksuznih mirisnih sveća zauzima posebno mesto. a zanimljivo je kako za proizvodnju svojih sveća nikada ne koriste sintetičke mirise. Impresivno je da svaka sveća u punom intenzitetu mirisa gori u proseku 50 do 60 sati te da je svaki miris kreiran kako bi se mirisne sveće iz iste linije mirisa mogle koristiti odjednom, jer to doprinosi celokupnom doživljaju.

Zato je i više nego zasluženo spomenuti da je brend svojih šest decenija uspešnog postojanja obeležio predstavljanjem luksuznog seta dostupnog u ograničenom broju. Radi se o kolekciji 49 mirisnih sveća u formi impresivnog poklon seta opisanog rečima "herbarijum koji sadrži beskonačnost mirisa".

 Svaka od 49 mirisnih sveća dobila je svoje mesto u luksuznom koferu, a zanimljivo je da je ovaj prestižni paket dostupan u samo 12 komada te isključivo na upit u odabranim buticima. Svaki od pojedinih proizvoda koji je zauzeo mesto u ovom jedinstvenom rođendanskom paketu zasebno je dostupan kako na prodajnim mestima, tako i putem Diptyque web sajta.

Izvor: quietluxury.hr