Predstavljamo vam našu novu opsesiju u dizajnu enterijera: tapete sa efektom mermera. S obzirom na sve te slike mermernih stolova, kuhinja i podova koje viđamo na mrežama, nije začuđujuće da smo došli i do zidova presvučenih motivom koji asocira luksuz.

Bilo da želite da kreirate svoju Aladinovu pećinu s mermernim zidovima u nebeskim tonovima ili se opredelite za minimalistični japanski wabi-sabi stil, efekat ovog blistavog kamena učiniće vaš dom modernijim. 

Na koji način unapređuju prostor?

  • Elegancija u prostoru: Mermerni motivi na tapetama pružaju prostoru sofisticiran izgled, čineći ga vizuelno privlačnim. Ovakav dizajn često ostavlja utisak skupocenosti, kao imitacija prirodne teksture i boje mermera.
  • Raznolikost boja i uzoraka: Mermerni dezeni dolaze u različitim bojama i uzorcima, što omogućava prilagodljivost vašem ukusu i postojećem enterijeru. Možete birati između klasičnih belih i sivih nijansi mermera ili se odlučiti za upečatljivije boje.
  • Iluzija prostora: Tapete sa motivima mermera, posebno one koje imitiraju velike ploče mermera, mogu stvoriti iluziju većeg prostora. Ovaj trik može biti posebno koristan u manjim prostorijama.
  • Lakše održavanje: Za razliku od pravog mermera, tapete sa motivima mermera obično su lakše za održavanje jer se brišu jednostavnim tehnikama.
  • Prilagodljivost: Tapete omogućavaju brzu promenu izgleda prostora bez potrebe za skupim renoviranjem. Možete ih postaviti u kupatilo, kuhinju ili dnevnu sobu - jer se mermer uklapa svuda!

Kako da ih uklopite u enterijer?

U nastavku donosimo inspiraciju!

 Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.