Ruke gore ako svake zime ukrašavate svoj dom istom novogodišnjom dekoracijom. Možda dodate nekoliko novih detalja, ali stil ostaje uglavnom isti i asocira novogodišnje bajke i junake poput Deda Mraza, Irvasa, Orašara, i svakako kliše boje - crvenu i zelenu.

Pa zašto ove godine ne biste nešto promenili? Fashion domovi kriju elegantnu, minimalističnu dekoraciju koju lako možete da rekreirate i u svom domu, tako da konačno izgleda drugačije i nesvakidašnje. Ne brinite, novogodišnjeg duha neće manjkati. U nastavku pogledajte naše predloge.

1. Bela dekoracija

Ima li išta prefinjenije od bele dekoracije (možda crna!). Poput snega, ukrasi u beloj boji stvaraju zimsku bajku, a odabir ukrasa za jelku, trpezu i nameštaj je beskrajan.

2. Inspiracija prirodom i drvećem

Prirodni, zeleni i organski ukrasi će učiniti vaš dom još udobnijim tokom ove praznične sezone. Ako se pitate odakle da počnete, krenite sa zemljanim tonovima poput sivkasto zelene i čokoladno smeđe, dodajući suptilne dodire kreme, bež i sive. Svakako, ne zaboravite na vence od cveća, grana i festive detalja.

 3. Crna

Da, naslutili ste na početku teksta da je crna naš ovogodišni favorit za dekoraciju. Neočekivana, a izuzetno sofisticirana i stylish, crna će učiniti da dom izgleda luksuzno. Kombinujte je s kontrastnim bojama i skulptularnim detaljima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.