Sećate li se famozne MTV Cribs emisije koja je u neeri interneta jedina pružala pogled u sve one impresivne kuće i vile poznatih? Bez obzira na društvene mreže i sve informacije koje su nam danas dostupne, nekretnine koje prodaju ili kupuju poznate ličnosti nikada nisu prestale da intrigiraju javnost, kako zbog toga što nam daju uvid u njihov privatan život, tako i zbog inspiracije za renovaciju i transformaciju našeg doma.

Tako je pre par dana mrežama odjeknuo stan Irine Shayk u Njujorku, a koji je odlučila da iznajmi za 30000 dolara mesečno. Naime, ona je vlasnica ove nekretnine od 2016. godine, kada je stupila u vezu sa glumcem Bradley Cooperom, te dobila i ćerku Leu De Seine.

profimedia-0853580359.jpg
BROADWAY REALTY / Planet / Profimedia 

profimedia-0853580364.jpg
BROADWAY REALTY / Planet / Profimedia 

profimedia-0853580329.jpg
BROADWAY REALTY / Planet / Profimedia 

Stan se izdvaja kako po lokaciji tako i po rasporedu - prozorima od poda do plafona koji se protežu kroz ceo stan. Stan ima dve spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, kuhinju i trpezariju, 2,5 kupatila i terasu. Boravak je osvetljen prirodnim svetlom, kuhinja opremljena visokokvalitetnim uređajima i nameštajem, uključujući ormane od oraha, radne površine od mermera, luksuzne metalne elemente i uređaje brendova Vulf, Miele i Sub-Zero. Glavna spavaća soba ima garderober i mramorno kupatilo sa velikim staklenim tušem, dubokom kadom i dvostrukim lavaboom.

profimedia-0853580371.jpg
BROADWAY REALTY / Planet / Profimedia 

profimedia-0853580375.jpg
BROADWAY REALTY / Planet / Profimedia --

Zgrada u kojoj se stan nalazi ističe se raskošnim ulazom i recepcijom, a ne treba zanemariti ni činjenicu da u zgradi postoji bazen, joga studio i bar za sveže voćne sokove. Položaj ove elegantne zgrade u Vest Vilidžu omogućava lagan pristup parku Hudson River.

profimedia-0853580337.jpg
BROADWAY REALTY / Planet / Profimedia 4-3-2024

 Izvor: ELLE/T.Đ.