BARBIE X KARTELL DIZAJNERSKA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA: Kolekcionari se utrkuju u kupovini posebnih minijaturnih komada

Ipak nismo završili sa ružičastom opsesijom?

kartell

Iako smo mislili da je Barbiemanija gotova, čini se da to nije slučaj. Naime, popularna Barbie kućica sada dolazi sa novim, dizajnerskim nameštajem. Nova saradnja između Mattela i italijanske kompanije za nameštaj Kartell donosi pet legendarnih dizajnerskih stolica, ovog puta u Barbie veličinama.

Kolekcija uključuje neonsko-roze replike Kartellovih Louis Ghost, AI, Venice, Masters i Ero S stolica. Kartell je pomno rekonstruisao detalje nameštaja i svake stolice, a svaki komad je dovoljno velik da stane na dlan osobe.

kartell 

„Partnerstvo između Kartella i Mattela naglašava vrednosti kreativnosti, inovacije i elegancije koje naše dve kompanije dele. Kartell stolice su oduvek bile simbol dizajna i inovacije u svetu nameštaja, baš kao što je Barbie uvek bila odličan primer stila za generacije dece i odraslih", rekao je direktor marketinga i maloprodaje Lorenzo Lutti.

kartell 

Mattel i Kartell su radili zajedno na nekoliko projekata u protekle dve decenije, uključujući Barbie džinovsku kuću iz snova tokom Milanske nedelje mode 2009. i UNO kartašku igru inspirisanu nameštajem 2023. godine. Prema rečima Kim Culmonea, potpredsednika i globalnog šefa dizajna lutaka za Mattel, ova najnovija saradnja je posebno usmerena na zajednice dizajnera i kolekcionara.

kartell 

Kolekcija stolica dostupna je za 60 dolara, sa početkom od 16. aprila.

Kolekcionari, uživajte!

Izvor: ELLE/N.K./Storybook