Od nove garderobe koja će u našim ormanima da stvori spoj prolećnih klasika i novih modnih trendova, it komada i efektnih dodataka do beauty trendova, koji nas vraćaju prozračnim formula, nežnim pastelnim i vibrantnim jarkim bojama, proleće se ističe i kao savršeno vreme za transformaciju looka.

Visoko na listi malih trikova uz pomoć kojih ćemo u trenu transformisati izgled nalazi se nova frizura

Kao jedna od najefektnijih promena koja u samo nekoliko dobrih rezova donosi sasvim novi izgled, promena frizure je potez za kojim će mnogi da posegnu na početku nove sezone. 

Popularne it devojke svoju savršenu prolećnu frizuru već su pronašle u spoju šarmantne bob dužine i raskošne nijanse smeđe boje za koje nitko nije očekivao da će obeležiti beauty trendove na početku proleća.

Istovremeno elegantna i šarmantna, jednostavna za održavanje i stilizovanje, bob frizura izbor je se kojim ne možete pogrešiti jer odlično pristaje baš svima bez obzira na oblik lica i teksturu kose.

Među bezbroj različitih bob trendova, kao najpopularniji ove sezone istakli su se jednostavan sleek bob i bitno drugačiji bob u razigranom shaggy cut stilu.

Bob frizura nije ništa novo i neočekivano na beauty sceni, već jedan od onih klasika čijoj se vladavini ne nazire kraj, ali sada dolazi u neočekivanom izdanju: tamnim nijansama smeđe boje.

Iako smo među najpoželjnijim trendovima za proleće i leto navikli da viđamo svetlije nijanse, raskošne čokoladne nijanse smeđe boje ove će se sezone naći u samom središtu najpoželjnijih trendova iz sveta frizura - od najnježnijeg izdanja it frizure za proleće koje ćemo pronaći u spoju boba i najsvjetlije čokoladne nijanse, do tamnih smeđih tonova koji dolaze s dozom mistike.


Izvor:Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/