Da li su i vas mame i bake od malih nogu učile da negujete prirodnu kosu, da je ne fenirate i ne farbate kako je ne biste trajno oštetile? Zbog takvih beauty saveta nekada smo čekale samo specijalne prilike kako bismo stilizovale kosu i zablistale u najboljem izdanju.

Vremena se menjaju, pa dok se do nedavno činilo nemogućim da kosa bude sjajna, negovana i zdrava, a da je fenirana ili ispravljana nekoliko puta nedeljno, danas znamo da je to itekako moguće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji. Philips Hair Care Black & White linija namenjena je modernim ženama koje brinu o sebi i na frizuru gledaju kao način kreativnog izražavanja. One znaju da stilizuju kosu same, brzo i jednostavno, bez isušivanja i oštećivanja, baš kao što to čine profesionalci u frizerskom salonu.

Predstavljamo vam 4 brige koje zahvaljujući Philips Hair Care Black & White odlaze u zaborav!

Isušena kosa usled preagresivnog sušenja

Philips Moisture Protect fen brine o vašoj kosi i zadržava njenu prirodnu vlažnost. Nega jonima je tu da završnica feniranja nikad ne izgleda “frizzy”, naelektrisano ili neuredno, a njegov poseban senzor dijagnostikuje nivo hidriranosti kose i automatski prilagođava temperaturu ako oseti da dolazi do pregrevanja koje uzrokuje isušivanje kose.

Izmučena, beživotna kosa usled predugog sušenja

Philips Prestige Pro fen poseduje motor od 2300W, koji postiže brzinu rada od 170 km na čas. Možda vam sve ove jedinice ne znače mnogo, ali ako vam kažemo da to u praksi znači da kosu suši i do 50% brže, korist je više nego očigledna. Uz ovo, tu je i taster za hlađenje i setovanje frizure - nikada više nećete imati problem sa kosom koja se  “razleti” nakon feniranja.

Suva kosa usled korišćenja previsokih temperatura

Loš glas koji prati prese za kosu jeste da su one glavni “krivac” za isušenu kosu, kojoj nedostaje vlažnost. Senzor Moisture Protectprese neprekidno meri trenutno stanje vaše kose i prilagođava temperaturu, te ne dolazi do pregrevanja i isušivanja kose. Rezultat je sjajna i hidrirana kosa bez kompromisa!

Oslabljena kosa koja se lako kida

Nema ništa lepše od ravne, sjajne, sveže ispravljene frizure, ali da bi kosa ostala zdrava, bez oštećenja, par karakteristika je izuzetno važno. Philips Prestige Propresa poseduje titanijumske ploče, koje će proces ubrzati kako bi kontakt sa toplotom bio što kraći, a njihova pokretljivost garantuje nežno stilizovanje, bez čupanja pramenova.

Uz Philips uređaje iskusite profesionalne rezultate kod svoje kuće - za lepu, zdravu i sjajnu kosu!