Ovoga puta za sve Elle čitateljke, urednica lepote i influenserka Nataša je testirala Philips Haircare Blackliniju. I sama već dugo koristi pomenutu Prestige Pro presu, a pročitajte šta misli i o ostalim proizvodima.

Pre par nedelja zazvonio mi je telefon, ugledam nepoznati broj i posle par minuta razgovora usledilo je pitanje: „Da li želiš da učestvuješ u testiranju Philips proizvoda za stilizovanje kose?“. Moj odgovor je bio jedno veliko: „Da!“, naravno.

Kao neko ko obožava da testira proizvode za ulepšavanje i sve vezano za lepotu, kojom se svakodnevno bavim kao beauty urednica, bila sam presrećna što mi je Elle tim dao ovu priliku. Međutim, ono što me je još više obradovalo jeste što sam već neko vreme veran korisnik jednog od njih, a sada imam priliku da probam celu liniju.

U pitanju je Philips Haircare Pro kolekcija,a ideja je bila da napravim tri potpuno različite frizure kako bih vam pokazala da su pored malo veštine pre svega potrebni kvalitetni proizvodi koji će sačuvati integritet vaše vlasi.

Što se moje kose tiče, tu sam uvek bila low maintenance. Imam prirodno tanku vlas i kosa mi prosto nikada nije bila jača strana. Međutim, prošlo leto sam odlučila da promenim frizuru i skratim šiške. Kako moja kosa po prirodi nije ravna, znala sam će šiške zahtevati određeno stilizovanje posle svakog pranja kose. Poznajući svoju vlas, bilo mi je jasno da fen neće dati željeni efekat i tada sam se bacila u potragu za novom presom (stara je crkla i dugo sam bila bez nje). Posle dosta istraživanja odlučila sam se za Philips Prestige Pro i već skoro godinu dana sam prezadovoljna njom.

Evo kako sam vrlo lako, uz pomoć kvalitetnih proizvoda uspela da kreiram tri aktuelne frizure za modnih pista. I verujte mi na reč, ako mogu ja, možete i vi!

Posle pranja kose naravno sledi sušenje fenom. Uz pomoć Philips Prestige Pro fena to je zaista vrlo lako. On je kreiran sa idejom da pruži profesionalne rezultate, sadrži moćan AC motor snage 2300W koji postiže brzinu od 170km/č, dok njegov usmerivač vazduha omogućava savršeno oblikovanje kose jer poseduje uske mlaznice od 6 i 8 milimetara kod kojih nemapregrevanja.

1. Messy punđa sa satenskim rajfom sa Dior spring/summer 2021. revije

Ovo je jedna od najjednostavnijih frizura za dane kada vam je kosa neuredna ili masna a mogli smo je zapaziti upravo na Dior reviji za aktuelnu sezonu. Međutim, ovo može biti i jedan chic look, kako za dnevnu tako i večernju varijantu. Da bih postigla full efekat koristila sam Philips Prestige Profen koji suši izuzetnom brzinom a uz pomoć njega ćete postići željeni volumen koji je za ovu punđu vrlo poželjan. Bitno je samo da koristite veliku okruglu četku i da vam na fenu stoji usmerivač, jer ćete tako zadržati volumen i postići glatkoću istovremeno.

2. Nonšalantne kovrdže sa Hermes spring/summer 2021. revije

Inspiraciju za sledeću frizuru pronašla sam na Hermes reviji. Lično mnogo volim talase u kosi i s obzirom da je tanka, volumen u vidu lokni je uvek dobrodošao. Moram da priznam da sam bila vrlo zaintrigirana ali i skeptična po pitanju toga koliko dobro zapravo radi automatski uvijač kose. Kako to obično biva, u početku sam bila smotana i nepoverljiva, međutim već posle nekoliko pramenova ušla sam u štos. Sada odgovorno tvrdim da uz pomoć Philips StyleCare Prestige automatskog uvijača možete vrlo lako postići sjajne lokne. Najvažnije je da shvatite princip po kome radi, kako se drži i da koristite nešto tanje pramenove za uvijanje. Ostalo radi sam!

3. Zaglađena kosa sa dubokim razdeljkom sa Chanel spring/summer 2021. revije

Za treću frizuru sam koristila meni dobro poznatu spravu, Philips Prestige Pro presu za kosu. Ona poseduje titanijumske ploče koje nisu potpuno fiksirane već se blago pomeraju i samim tim sprečavaju lomljenje kose. Ploče su duge 10cm i omogućavaju profesionalne rezultate a vreme zagrevanja je samo 10 sekundi. Ravnanje kose ovom presom  je prilično efikasno. Lično mi je podešena na najmanju temperaturu od 140 stepeni celzijusa i radi perfektno. Koristim je zaista posle svakog pranja, pretežno za šiške, kako bih umirila neposlušne vlasi, a povremeno izravnam i celu kosu (kada obavezno koristim sredstvo za zaštitu od toplote). Za ovu frizuru vam je pored prese potrebno i malo gela kako biste je zagladili i dobili efekat kakav su postigli na modelima sa Chanel revije za aktuelnu sezonu.

Tekst: Nataša Milošević
Foto: Mirko Tabašević