Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

Ne prekrivajte sedu kosu - ona je beauty trend no.1 ove sezone!

Autor Tara Đukić
Autor Tara Đukić

Sudeći po zvezdama na Kanskom festivalu, seda kosa je ponovo IN, baš kao i dostojanstveno prihvatanje starenja!

Izvor: Pexels/Cottonbro

Odmalena, žene su učene da se plaše sede kose i godina. Ipak, došlo je vreme osvešćenijih i samouverenijih žena koje nam šalju poruku da dostojanstveno prihvatimo starenje kao prirodni, sastavni deo života i prihvatimo sebe baš onakvim kakvim jesmo.

Baš to su svojim izgledom potvrdile zvezde na sinoćnjem otvaranju Kanskog festivala. Andie MacDowell i Helen Mirren pozirale su ponosno i sa osmehom, odbacujući sve predrasude o izgledu zrelih žena.

Izvor: Profimedia

 Ali to nije samo oda starenju, već i prirodnom izgledu koji se konačno vraća u modu. U redu je imati bore, sedu kosu, tanju ili krupniju siluetu, sve dok se osećate dobro u svojoj koži. 

Kod nekih dama neminovnost, a kod mladih odabir, seda kosa je već par godina unazad popularna među svim generacijama, i suprotno očekivanjima, nosi vrlo moderne modne asocijacije.

Jedino od čega ne treba da bežimo jeste pravilna nega kako kože i kose, tako i našeg uma i duha, koji ostaju neprolazni. Oko svega ostalog se ne opterećujte - sve što nosite na sebi i u sebi je deo vaše autentične životne priče.

Prema tome, ugledajte se na ove dame i pokažite svoju sedu kosu! Ukoliko ste skeptični, probajte sa pramenovima dok se ne uverite da vam stoji dobro.

P.S. Odabir dobrog frizera je ključan kako bi se održao zdrav, kvalitetan i sjajan izgled kose!

Izvor: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity