Nimalo ne čudi činjenica da se frizura s repom smatra efektnim klasikom s obzirom na njenu jednostavnost koja je podložna varijacijama stilizovanja spreminh da se uklope u svačiji stil.

Praktična je i elegantna, a u zavisnosti koliko je čvrsto stegnut i zalizan uz glavu, može izgledati romantično, otmeno, ili moćno i strogo. 

Ono zbog čega je ova frizura toliko voljena jeste i to što za njeno stilizovanje ne morate izdvojiti mnogo vremena, već vam ostavlja prostora da u onih 5 minuta, pre nego što izađete iz kuće, je savršeno oblikujete.

Visoki ili nizak rep, ravan ili uvijen - uvek izgleda odlično, a ne zahteva da posedujete veštine frizera. Svakako, prvo se pobrinite da učinite vašu kosu bujnijom i raskošnijom, kako bi i rep bolje izgledao.

U nastavku pogledajte koje 8 najboljih frizura sa repom koje poznati nose svakog dana - i slobodno ih kopirajte odmah! 

1. Sophie Turner

Pravi primer frizure konjskog repa izgleda upravo ovako - visoko pozicioniran rep sa naglašenim volumenom u korenu.

2. Megan Ellaby

Ležeran visoki rep u kombinaciji sa šiškama daje dozu urbanog šika, a pogotovo i kada im dodate detalj jednako razmaknutih gumica duž celog repa.

 3. Hailey Bieber

Čvrsto vezan visoki rep i talasi u kosi su uvek dobra opcija uz urbani outfit.

4. Victoria Beckham

Klasičan nizak rep često krasi kosu dizajnerke i daje joj onu prepoznatljivu notu sofisticiranosti.

5. Jennifer Lopez

Visokog repa se ne odriču ni žene u 50-im! Ono što posebno volimo kod klasične frizure visokog konjskog repa je činjenica da ona u trenu pomlađuje.

6. Laura Harrier

Raskošne lokne u čvrsto vezanom visokom repu odišu velikom dozom glamura.

7. Eva Longoria

Ukoliko ste tip koji teži ka minimalističkom stilu kada su frizure u pitanju za vas je klasičan nizak rep sa izvučenim prednjim pramenovima idealan izbor.

8. Linn Eklund

Scrunchie gumice osim sposobnosti neprelamanja kose, postale su i pravi mali modni detalj kom je teško odeleti, a naročito u stilizovanju neobaveznog niskog repa.