Da li se ponekad osećate preplavljeno zbog brzog tempa kojim se trendovi lepote smenjuju? Niste jedini. Svaka nova sezona nas upoznaje sa mnogo vesti iz beauty sveta pa je teško razlikovati one koji zaslužuju vašu pažnju od onih koji to nisu. Poznate dame takođe su pravi izvor inspiracije, te smo upravo kod njih i pronašli najlepše boje za kosu koje ove jeseni viđamo u svim frizerskim salonima.

Ako i vas interesuje ova tema, nastavite da skrolujete i pravite screenshotove koje ćete pokazati vašem frizeru pri sledećoj poseti salonu. Ne brinite da ćete ostati bez ideja – pred vama je više nego dovoljno inspiracije da vas provede kroz narednih nekoliko meseci.

1. Butterscotch plava

Butterscotch plava spaja bogate karamel i zlatne tonove. Laska svim tonovima kože, jer daje toplinu licu i dodatnu dimenziju frizuri.

2. Cowboy bakarna

EmRata je podigla veliko interesovanje Internet zajednice kada je objavila selfi sa ovom privlačnom bojom kose - sve što je dalje usledilo je istorija. Mešavina tople braon boje i bakra, sada ima svoj sopstveni život sa TikTok #cowboycopper hashtagom koji broji preko 236,3 miliona pregleda.

3. Bronde

Ne možete da odlučite da li biste za jesen želeli da budete smeđa ili plava? Ne morate birati između to dvoje. Nijanse "bronde" su jedne od traženijih za ovaj period; uspostavljajući ravnotežu između topline braon boje sa upadljivim nagoveštajima plave koji osvetljavaju lice.

4. Neutralna brineta

Još jedna nijansa koje modna publika ne može da se zasiti ove jeseni je boja klasične brinete. Kombinacija zlatnih i pepeljastih tonova za boju kose koja je topla koliko i hladna - ovo je odgovor na pitanje svih neodlučnih dama koje žele novu boju kose za jesen 2023.