Nakon graphic arta, ombre manikira, kao i noktiju u metalik boji, ovo leto će takođe biti veoma popularan klasičan letnji manikir koji se odnosi na boje, ukrase i simbole- u znaku leta!

(Novi trend u manikiru: Ombre nokti u kombinaciji najraskošnijih boja)

Dakle, klasični letnji motivi će se i dalje zadržati na našim noktima, s tim što nam oni ove sezone dolaze u nešto modernizovanijoj varijanti.

Bilo da volite cvetne, voćne ili girly ukrase, sigurni smo da ćete u nastavku pronaći vaš omiljen manikir....

#Pruge

Pruge predstavljaju pravi hit ovog leta, a sada su pravo sa raskošnih bluza i suknja u tzv. mornarskom stilu, prešli na manikir. Ako niste sigurni koju kombinaciju boja da izaberete, savetujemo da to budu nežna roza i bela, jer ćete postići tzv. candy look. 

Foto: Instagram / nataliepavloskinails

#Asimetrični polumesec

Ovaj zanimljivi asimetrični manikir se veoma jednostavno postiže, a krajnji rezultati su zadivljujući. Na samom dnu nokatne ploče napravite polukrug koji imitira oblik polumeseca u pastelnoj boji, a ostatak popunite nekom tamnom nijansom.

# Minimalistička lubenica

Ovaj manikir je jedan od favorita na Instagramu, a za njegovo postizanje vam treba samo nekoliko koraka. Pronađite lepu nijansu laka u zelenoj boji i obojite svaki nokat njime. Na kraju, na domalom noktu napravite oblik polumeseca, u jarko narandžastoj boji. Vaš manikir je gotov!

#Crna + zlatna 

Ako želite ovog leta da postignete nešto glamurozniji manikir, savetujemo da odaberete crnu i zlatnu boju. Počnite od crne boje, kojom treba da obojite nokte, a zatiim dodate dve paralelne linije u zlatnoj boji, koje bi trebalo da se nalaze na sredini nokatne ploče. 

Foto: Instagram / karengnails

#Francuski manikir sa šljokicama

Klasičan francuski manikir je uvek chic, ali smo sigurni da je svaka dama u nekom trenutku osetila prezasićenje. Ako je to slučaj i sa vama, savetujemo da preko običnog frenča, dodate sloj laka sa šljokicama.

Foto: Instagram / mrswhite8907

PageBreak

# Voćkasti manikir

Limun na najbolji način evocira leto, te nije ni čudo zašto se baš i on našao na noktima.  Žuta voćka i zeleni listovi odlično izgledaju zajedno, te vas savetujemo da odmah pronađete lakove u ovim bojama i bacite se na oslikavanje.

Foto: Instagram / macokwsk

# Tanke linije

Ako jednostavnim potezima aplicirate ajlajner i veoma ste precizni onda je ovo pravi manikir za vas. Pored izbora boja koje treba da se sukobljavaju, veoma je važno da pronađete što tanju četkicu, kako bi vaš manikir izgledao pedantno.

Foto: Instagram / ohriginails

# Psihodelični manikir

Ko obožava jarke boje, voleće i ovaj neobičan manikir. Žuta, zelena, narandžasta, plava i ljubičasta koje se međusobno prepliću se veoma jednostavno prave, a ključno je da ovladate tehnikom mermernih noktiju.

Foto: Instagram / mrswhite8907

#Nude lak + folija

Želite nešto totalno drugačije da probate ovog leta? Ovo će vas oduševiti. Namažite nokte lakom u nude boji, a zatim po vašem izboru nalepite trakice od aluminijumske folije. Na kraju nokte premažite providnim lakom.

Foto: Instagram / ayumutksw

# Cvetni nokti

Ovaj zanimljiv manikir se temelji na jednostavnosti. Pobrinite se da odaberete što nežniju boju, koja predstavlja prvi sloj a zatim iscrtajte nežne, bele cvetove po noktima. Obratite pažnju na poziciju, jer bi svaki cvet trebalo da bude različito raspoređen.

Foto: Instagram / nataliepavloskinails

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija