Kylie Minogue ima 50 godina, ali joj verovatno ne biste dali više od 30. Evo kojih jednostavnih pravila nege kože se pridržava.

Lepa pevačica izgleda skoro jednako mladoliko kao i na početku karijere, a sada je otkrila da je njena tajna u pridržavanju tri jednostavna pravila kada je reč o nezi kože.

„Znam da će ovo da zvuči kao dosadna informacija, ali moj savet je da nanosite zaštitnu kremu redovno, da čistite lice maramicama namenjenim za to i da uvek skidate šminku“, rekla je Kylie.

Pored pridržavanja ovih jednostavnih pravila, Kylie savetuje da povremeno, kada imate vremena i novca, odete kod dermatologa na poneki tretman.

Ona je ranije otkrila da je fan tretmana lica radio talasima, kojima se učvršćuje koža i vraća sjaj. Jedan tretman traje oko sat vremena, a pevačica im se podvrgava na svakih nekoliko meseci.

Takođe, njena bliska prijateljica je izjavila za „Daily mail“ jednom prilikom da pevačica voli neinvazivne tretmane i da je „tretman radio talasima bezbolan, opuštajuć i prirodniji od botoksa“.

„Kylie veruje da je ovaj tretman skinuo godine sa njenog lica, a da joj pritom nije dao zaleđeni, neprirodni izgled“, otkrila je njena prijateljica.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/