Beauty sleep je odličan recept za lepotu, ali čak ni svetski poznati modeli kojima je posao da izgledaju negovano i odmorno ne uspevaju uvek da ispune osmosatovnu kvotu kvalitetnog sna. 

Jedna od najvećih tendencija u šminkanju jeste prirodan look iliti "nevidljiva šminka", a evo kako južnoafrički supermodel postiže ovaj sjajan svež izgled.

Plavokosa lepotica najpre se pobrine za svoje prepoznatljive uvojke tako što podeli kosu na dva dela i uvije je u nonšalantne pužiće.

Za to vreme prelazi na ulepšavanje lica.

Candice navodi da bi volela da ima vremena da drži prekopotrebnu hidratacijsku masku na okoloočnom predelu, ali kako je slučaj drugačiji, manekenka će iskoristiti tonik od ružine vodice i neki od profesionalnih korektora za posvetljivanje tamnih vrećica oko očiju. Tajna je u dodavanju nekoliko kapi ulja za lice i kreiranju savršene smese za pokrivanje svih flekica. 

Mrvica rumenila na nosu poslužiće za lažni "sun-kissed" ton na licu, a zatim malo te iste ružičaste nijanse nanosi na vrh očnih kapaka i jagodice.

Punije obrve i ovlaš nanesena maskara se podrazumevaju.

Finalni potez i ono što zaključuje kompletan make up, jeste još jedna personalizovana kombinacija za šminkanje usana koju predlaže Swanepoelova.

Model navodi da je najpre neophodan kvalitetan balzam za usne koji će im dati neophodnu dozu hidratacije i biti baza za sledeći korak: poslužite se olovkom za usne u boji vina koju ćete aplicirati manjom četkicom poput one za obrve.

Manekenka je mišljenja da pegice podmlađuju, te docrtava sitne tačke sa olovkom za obrve sivkasto-braonkaste nijanse na čelo i obraze.

Fini providni puder u prahu za kraj i ovaj Viktorijin anđeo je spreman da zasija!

Priredila: Natalija Knežević