Sigurno znate koje mirisne note najviše volite i koje vam najbolje pristaju, ali u moru dostupnih parfema na tržištu ponekad je teško snaći se i vrlo je lako odustati, kupujući na kraju onaj provereno dobar stari parfem s kojim smo već bili zadovoljni.

Mi vam ipak savetujemo da ne odustajete tako lako, jer se ove sezone na parfemskoj sceni pojavila nekoliko odličnih parfema, o kojima ovih dana naveliko bruje društvene mreže.

Ovde možete da pronađete korisne savete i pročitate šta bi trebalo da znate pre no što se zaputite u kupovinu novog parfema, a u nastavku donosimo izbor omiljenih jesenjih parfema poznatih blogerki, od kojih se mnogi već nalaze ili opasno konkurišu za top listu najprodavanijih i najpopularnijih mirisa ove godine.

Nekoliko lansiranja u poslednje vreme izazvalo je veliki hype među blogerkama, a to su definitivno parfem L’Interdit – mirisni naslednik koji dolazi iz Givenchyjeve parfemske porodice pokrenute davne 1957. godine, parfem Joy by Dior, koji je prva Diorova nova grupa parfema nakon 20 godina, te linija Eau de Toilette mirisa Chanel Les Eaux de Chanel, iz koje će apsolutni favorit za jesen biti Paris – Venise toaletna voda s esencijom nerolija i mirisnim notama vanile.

U nastavku donosimo mirisne favorite poznatih modnih i beauty blogerki za jesenju sezonu.

1. Givenchy L’Interdit

2. Burberry Her

3. Chanel Chance Eau Vive

4. Joy By Dior

5. Cartier Carat

6. Chanel Paris-Venise,

7. Armani Si Passione

8. Jo Malone Honeysuckle X Davana

Preuzeto sa portala: journal.hr