Prvi minut iskoristite da vežete kosu u messy punđu ili začešljate u glatku nisku punđu.

Nastavljamo s make-upom, za koji imate oko četiri minuta. 

Za lice se ne koriste guste formule - samo laka bb-krema, čija je nijansa što sličnija tonu kože (idealno - ako je malo svetlija).

Ako bb kremu upotrebite umereno, tada možete da stvorite izgled “šminke bez šminke” - kako bi izbegli prenašminkan efekat.

#thelist: Najbolje make-up ideje za wedding look

Potom, nekoliko poteza črtkice sa bronzerom preko jagodica i sa obe strane nosa, kako bi lice izgledalo više negovano i oblikovano. Ako niste obožavatelj čak i onog najjednostavnijeg konturisanja, postoji alternativa - to je highlighter.

Sada oči. Nemamo vremena za povlačenje precizno isctane linije ajlajnerom, te ovu opciju zaboravljamo.

Umesto nje oči ističemo na sledeći način: lagano prelazimo uz ivicu gornjeg kapka tankom četkom sa braon senkom. Zatim pređite i jednim potezom preko obrva. Završni efekat postiže se neizostavnom maskarom.

Neveravatna make-up rutina Rosie Huntington-Whiteley koja će vas ostaviti bez teksta

Danas su posebno popularni mat ruževi uz koje se mogu postići lepo definisane usne. Ali to nije naša opcija - imamo samo minut. Bolje je naneti malo mat ruža na središnji deo usana, a potom lagano razmazati prstima prema spolja. Ova opcija je prikladna čak i ako ste u vožnji - dobitćete trend izgled “poljubljenih usana”.

Izvor: Elle Croatia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/