Amal Clooney (41) važi za jednu od najlepših dama na svetu, koja pored besprekornog modnog stila, poseduje i besprekoran ten, piše Stil.rs

Iako je zagazila u četrdesetu, supruga slavnog holivudskog glumca Georga Clooneya i majka dvoje blizanaca izgleda dosta mlađe. 

Besprekorno je izgledala čak i nakon porođaja, a kako joj to polazi za rukom pročitajte u nastavku:

Jutarnja beauty nega

Amal veliku pažnju posvećuje bjuti rutinama, a rezultat toga je negovana i besprekorna koža. Iako je u četrdesetim, na njenom licu se to ne vidi.

Nakon što se umije i istušira obavezno nanosi hidratantnu kremu. Nakon hidratacije,  koristi nezaobilazni primer za zaštitu kože koji joj pruža podlogu za dugotrajnu šminku. Zbog ispunjenog svakodnevnog života najviše voli kvalitetne proizvode za negu lica koji će joj pomoći da uvek izgleda sveže i odmorno uprkos svim obavezama.

Jutro započinje vežbanjem

Iako ima dvoje dece, Amal ne zapostavlja brigu o svom telu i redovno radi na sebi i svom izgledu.  Zgodna advokatica svako jutro odvoji dva sata za trening. Obavezan jutarnji ritual započinje vežbom hoda od sat vremena što je dokazano dobro za smanjivanje rizika od srčanih bolesti kod žena. Zatim se 20 minuta posvećuje dizanju tegova za izdržljivost i oblikovanje mišića.

Jutarnju gimnastiku završava 30-minutnim pilatesom kojim podiže kondiciju i svom telu daje fleksibilnost. 

Zdrav doručak

Navodno je za njenu vitku liniju zaslužna mediteranska riblja ishrana koju je uvela u svoj jelovnik pre dve godine kada  je postala majka blizanaca Ele i Aleksandera.

Jedan od sastojaka mediteranske kuhinje je i supa od morskih algi koju Amal obožava. Ona se sastoji od najboljeg joda koji sadrži vitamine, minerale, cink, gvožđe i razne antioksidanse. Što ne biste probali i vi?

Opuštanje uz jutarnju kafu

George Clooney je jednom izjavio kako njegova supruga  svako jutro započinje uz omiljenu kafu. Nakon što zbrine decu, priprema sebi i Amal šoljicu kafe koja im daje snagu za dnevne aktivnosti, ali i bolje raspoloženje. Lepota je u malim stvarima.

Izvor: Stil.rs