"Zavisna sam od crvenog karmina," izjavila je Dita Von Teese na predstavljanju svoje linije ruževa za M.A.C., koja će u prodaji biti od 9. decembra!

Kraljicu burleske već godinama kao zaštitni znak pored blago uvijene crne kose i seksi korseta krasi i crveni ruž. Kad malo bolje razmislimo, Dita je lipstick junkie koji je do sada sigurni smo probala svaki crveni karmin koji postoji na planeti.

Njena kolekcija karmina obuhvata preko 9 različitih nijansi crvenog karmina sa podtonom ljubičaste, bordo i plave boje. Pored karmina, Dita je takođe opsednuta uvijačima trepavicama, maskarama i puderima. Ali nijednom beauty produktu Dita ne prilazi sa takvom strašću kao ruževima!  

Pa u koje se to ruževe kune kraljica burleske?

Prvo i drugo mesto dele karmini Diora, odnosno Dior Diorific lipstick (Dolce Vita) i Dior Diorific lipstick (Ange Bleu). Zatim su tu karmini Yves Saint Laurenta, Vernis À Lèvres Glossy Stain (Rouge Laque) i Yves Saint Lauren Rouge Pur Couture The Mats.

Visoko peto mesto drži Giorgio Armani Rouge D'Armani Lipstick (402). Šesto i sedmo M.A.C. i to šifre Lady Danger i Ruby Woo, dok poslednje pripada karminu, odnosno sjaju za usne Nars Killer Shine Lip Gloss (Special Force).

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija