Znate koliko cenimo kreativnost u modnom i beauty svetu. Čini se da zbog ekspanzije influensera na društvenim mrežama, nikada nije bilo važnije izdvojiti istinski talenat i lepotu.

Ukoliko ste u potrazi za makeup inspiracijom, trikovima i preporukama, na Instagramu (ali i Tik Toku) zapratite ove poznate, voljene i sjajne queer beauty ikone.

Verujte nam na reč - podići ćete svoje umeće šminkanja na jedan čitav nivo više.

1. Brandon Scott

Ako ste ljubitelji zapanjujućih beauty transformacija izgleda, Instagram nalog Brandona Scotta je prava adresa. Njegov feed je vrtlog impresivnog, električnog glamura, pomešanog sa uzbudljivom i razigranom upotrebom boja, zbog čega ćete odmah poželeti da se našminkate i krenete u provod.
.

2. Auerelia Tokington

Aurelia slavi individualnu lepotu i eterični glam. Inspirišite se kako njenim majstorskim makeup look-ovima i kursevima, tako i poučnim Ted Talk govorom.

3. Ryan Bailey Potter

Ryan Bailey Potter upućen je u sve beauty sfere i velikodušno nas izveštava o najboljim savetima, trikovima i preparatima. Njegovi makeup, ali i hair lookovi su čista magija.

4. AJ Clementine

Ima nečeg transcendentnog i moćnog u beauty rutini AJ Clementine. Euphoria vajb je očigledan, ali beauty lekcije nisu sve što možete da naučite na ovom kanalu: tu je bezbedan prostor za razgovor o iskustvima sa transfobijom, rasizmom i životima queer osoba, ali na duhovit i opušten način.

5. Mei Pang

Ako već niste jedan od milion pratilaca Mei Pang, pripremite se da krenete na inspirativno putovanje. Da, njen beauty look možda izgleda komplikovano, ali njene tehnike (koje detaljno objašnjava) imaju neverovatnu moć transformacije.