Kada pogledate svoje lice, šta prvo na njemu vidite? Da li su to lepe oči, široki osmeh, pune usne koje obožavate? Ili su to bore, poneka bubuljica, fleka od sunca? Možda prvo uočite svoje mane, ali znajte da vas to ne određuje! Vi niste ta mala bora između očiju niti tamna fleka na čelu. Vi ste jedinstveni i autentični, neko ko sa ponosom nosi svoje godine i svoje nesavršenosti! Možda sada znate da treba da se čuvate od sunca kako biste što duže zadržali mladolikost, ali nemojte da previše krivite sebe što to ranije niste činili. Mnogo žena ima problem sa hiperpigmentacijskim flekama koje su nastale kao posledica UV zraka.

Zahvaljujući aktivnim sastojcimaVichy Liftactiv B3 Dark Spots serumu možete ih ukloniti! Visoko koncentrovana mešavina od 13% sastojaka, sa niacinamidom (vitamin B3), glikolnom kiselinom i aktivnim sastojcima za piling, deluje na različite slojeve epidermisa i smanjuje već postojeće hiperpigmentacijske fleke i bore i deluje protiv stvaranja novih fleka. Kliničke studije potvrđuju da je pogodan za sve tipove kože, a nakon upotrebe, ten izgleda ujednačeno i blistavo.

Svoje iskustvo sa hiperpigmentacijama odlučila je da na društvenenim mrežama podeli pevačica Ana Bebić.

Ana Bebić_Predlog fotografije2.JPG
Privatna arhiva 

“Dugo godina vodim bitku sa hiperpigmentacijskim flekama. To datira još od detinjstva, jer sam ipak dete sa mora i većinu svog vremena smo provodili na suncu, često bez bilo kakve zaštite, o kojoj se tada nije toliko govorilo. Sada mi je sve to došlo na naplatu, jer su na mom licu vidljive pege i fleke. Svoju malu boljku godinama sam skrivala puderom.

Koristeći novi Liftactiv B3 dark spots serum, brenda Vichy, moje fleke su znatno umanjene i ja vam savetujem da što više pažnje posvetite sebi i nezi svoje kože. Ne zaboravite, kada krećete krenite od sebe i ne odustajte, a rezultati uskoro slede! Ja sam krenula i moje lice mi već zahvaljuje. Ne dopustite da to utiče na vaše samopouzdanje, kao što to nisam ni ja, a akcenat, naravno, nek vam bude na korišćenju visoke zaštite od sunca tokom cele godine! Za sve ostalo tu je Vichy!“