Adriana Lima je je jedna od najplaćenijih manekenki svih vremena, i to ne bez razloga. Njeno lice je poznato ne samo po lepoti, već i po savršeno negovanoj koži i besprekornom tenu.

Iako ima 40 godina, teško da biste tako nešto ikada zaključili kada pogledate njene fotografije, ali i sama manekenka nebrojeno puta je govorila da je za njenu figuru delom zaslužna genetika, a delom i to što se zdravo hrani i neguje godinama.

Takođe, ona je poznata i po tome što preferira prirodne, odnosno organic proizvode, pogotovo sada kada je ponovo u drugom stanju. Lepoti je uvek pristupala iz perspektive zdravlja, a to je podrazumevalo da je hrana gorivo, da je kretanje neophodno i da treba da vodimo računa o svom umu.

Budući da je majka dve devojčice i da je trenutno nosi dečaka, ima želju da prenese te zdrave navike svojoj deci.

"Uvek želim da dam primer svojoj deci kako treba da vode računa o sebi – ne samo spolja, već i iznutra, onim što jedu i kako se osećaju", rekla je lepa mama.

Trudnoća ju je navela da više brine i pazi na stvari koje unosi ili nanosi na svoje telo.

Adriana Lima zbog trudnoće dodatno vodi računa šta koristi od proizvoda.
Adriana Lima 

"Budući da sam trudna, moram više da pazim na stvari koje koristim na svom telu. Sve mora da bude čistije. Koristila sam sve što je organsko što je više moguće", kaže Lima.

Lima koristi jednostavnu "caku" iz pomoć koje izgleda savršeno svakog jutra! Naime, zamenila je svoj prethodni način nege kože za prirodne preparate, promenila je proizvode kojima se tušira, pa je čak počela i da umiva lice isključivo flaširanom vodom ili vodom sa pH balansom.

Adriana Lima vodi računa o svom izgledu.
Profimedia 

"Trik koji sam naučila je da kada se umivate, ne koristite vodu sa česme. Koristite vodu koja je prečišćena ili iz flaše. To je voda koju želite da koristite na svom licu - a ne vodu sa česme jer je puna hemikalija i podstiče bakterije", ispričala je ona jednom prilikom.

Možda su Adriani Limi dostupni svi mogući kozmetički preparati i tretmani, ali tajna njene blistave i zategnute kože zapravo leži u ovom načinu čišćenja lica.

Osim korišćenja flaširane vode za umivanje, Lima se striktno pridržava svojih dnevnih rutina koje se tiču ishrane, vežbanja i ostalih neophodnih pojedinosti kako bi uvek izgledala besprekorno.