Maskara i ajlajner postali su neizostavni deo, barem večernje, šminke koji očima i pogledu daju posebno zavodljiv i glamurozan izgled.

Glamurozan i zavodljiv izgled najbolje opisuje ajlajner, a elegantna linija na kapku neretko zadaje brojne glavobolje, počevši od toga da je nije najjednostavnija za nanošenje.

Pored toga, sigurni smo da ništa ne može pokvariti savršenu šminku kao razmazano krilo ajlajnera, te smo odlučili da stanemo na put tome i potražimo vodootporne varijante čija nas je dugotrajnost iznenadila.

Na sreću, na beauty se tržištu se može naći veliki broj različitih proizvoda za šminkanje koji se mogu pohvaliti dugotrajnošću iako su drogerijskog cenovnog ranga na našem licu.

Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih kozmetičkih brendova i izdvojili 5 vodootpornih ajlajnera koji će ostati precizni i postojani na vašim očima celu noć ili dan, bez obzira koliko dugo ih nosite.

Obavezno ih isprobajte!

1. Revolution - The Liner Revolution

Visoko pigmentovana, postojana formula koja se ne razmazuje, aplikator koji je jednostavan za nanošenje, čak i amaterima u šminkanju - to su reči kojima bismo opisali ovog Revolution ljubimca. Ukoliko ste u potrazi za maksimalnom definicijom oka uz intenzivnu pigmentaciju, bez iritacija bilo kakve vrste ovo je ajlajner za vas!

revolution ajlajner je dugotrajan.
Revolution 

2. Artdeco - Perfect Mat

Vodootporan tečni ajlaner koji oduševljava svojim ravnomernim iscrtavanje precizne linije na kapku tako da bukvalno imate osećaj kao da "klizi" po liniji oka. Ono što je sjajno jeste da se zaista brzo suši, bez neželjenog razmazivanja!

artdeco ajlajner je precizan.
Artdeco 

3. Nyx - Epic Ink

Tanak vrh je ono što pruža željeni definisan i precizan izgled, a to ovaj NYX ajlajner svakako poseduje. Vrlo lako se kontroliše debljina linije laganim pritiskom na olovku za dramatičniji, večernji look koji ćemo sigurno rado nositi na letnjim žurkama.

nyx ajlajner daje definisan i precizan izgled.
NYX 

4. Max Factor - Colour X-pert Waterproof

Ako volite smeo, dramatičan izgled očiju, Colour X-pert ajlajner je tu da ispuni sve vaše želje. Brzo se suši i veoma je dugotrajan, vodootporan i ne razmazuje se, a njegova tanka četkica čini ga vrlo preciznim za nanošenje, te mesta za grešku gotovo da nema.

max factor ajlajner daje dramatičan izgled.
Foto: Max Factor 

5. Catrice - Calligraph Pro Matt Liner

Ovaj ajlajner je sinonim za intenzivnu crnu, dobru pokrivenost i perfektnu preciznost! Gotovo nema ništa što ovaj ajlajner ne može da izvede zahvaljujući ultra fleksibilnom vrhu, a koliko je voljen govori i česta nestašica ovog proizvoda u drogerijama.

catrice ajlajner je intenzivno crn.
Catrice Cosmetics