Očekuju nas sve topliji i topliji dani, a to znači da nam je potrebna izdržljiva podloga za šminkanje koja se neće rastopiti ili razmazati sat vremena nakon nanošenja.

Takođe, ne preporučujemo da nanosite veliku količinu proizvoda na lice jer osim što koža neće disati i zapušiće pore, još brže će lice prosijati.

Papirići za matiranje i puderi za setovanje svakako će beležiti porast u prodaji tokom narednih meseci, a kada govorimo o matiranom tenu, serija 'Euphoria' i TikTok posebno su popularizovali jedan proizvod.

Reč je o Indeedovoj Nanoblur Instant Skin-Blurring kremi koja je postala viralna nakon što je otkriveno da ju je makeup artistkinja serije 'Euphoria', Doniella Davy koristila na setu umesto tečnog pudera. Tvrdeći da je najbolja krema za matiranje kože na tržištu, Nanoblur ne samo da 'bluruje' ten, već i minimalizuje bilo kakve mrljice na koži, te smanjuje sjaj, a ostavlja za sobom svilenkast finish.

Najfascinantnija stvar u vezi Nanoblura jeste činjenica da ga možete koristi kao prajmer ili proizvod preko šminke. Ako potražite proizvod na TikToku ili Instagramu, pronaći ćete more videa u kojima kreatori nanose proizvod, a koža im je instant matirana i zaglađena, kao da ste preko nje stavili filter sa Instagrama.

Nanoblur krema je odlična znamena za puder tokom letnjih meseci.
Indeed Laboratories 

Šminkerka i TikTok influenserka Glamzilla isprobala je Nanoblur na čistom licu i koža joj je odmah nakon nanošenja imala transformisan izgled. "Ovo je toliko brzo počelo da deluje, šokirana sam efektom", dodala je. U nastavku pogledajte video.

Ova krema zameniće svaki puder TikTok/@glamzilla

Naime, kompleks nano optičkih prizmi u ovom proizvodu matiraju kožu jer sadrže veliku količinu elastomera (fleksibilne smese). Nanoblur formula takođe hidrira i čini kožu mekšom jer sadrži silikon i glicerin.