Ako korisnici TikToka koriste jedan proizvod za razne beauty trikove, od nail slugginga do produžavanja trajanja pafema, onda je to vazelin. Poslednjih dana na toj društvenoj mreži mogli ste da naiđete na hiljade i hiljade videa u kojima dobijaju neverovatne rezultate s vazelinom za podizanje trepavica.

Mnogi od njih uporedili su trik s lash lift tretmanom, a veoma je jednostavan. Sve što treba da učinite jeste da nanesete vazelin ili balzam za usne na uvijač za trepavice, a dok držite uvijač na mestu, čistom četkicom češljajte trepavice prema gore.

TikTokeri tvrde da će vam na ovaj način traperice ostati uvijene puno duže nego kada samo nanosite maskaru. Dobra stvar kod trika je i to što se vazelin lako uklanja kada skidate šminku.

TRIK ZBOG KOJEG BISTE MOGLI ZAUVEK DA PRESTANETE DA KORISTITE MASKARU: Vazelin je dobio još jednu namenu kod TikTokera TikTok/jacquelinekilikita

Nakon ovog postupka, trepavice izgledaju tamnije i gušće, dok efekat uvijanja traje nekoliko sati. Neki su trik proglasili toliko revolucionarnim, da su maskaru potpuno izbacili iz upotrebe.