Kad je reč o manikiru, ako vam je dosta tamnocrvene, ali vam se čini da je još uvek prerano za pastelne nijanse, zelena boja trenutno doživljava svoj momentum na TikToku. Tamo je već sad proglašena najpopularnijom bojom za nokte ovog proleća, a savršena je nijansa za isprobavanje u prelaznim mjesecima.

Uz to što je drugačija i estetski primamljiva, zelena ima i drugih prednosti. Kao jedna od najzastupljenijih boja u prirodi, povezuje se s mirom, rastom i zdravljem, a naučno je dokazano da doprinosi našem blagostanju.

Korisnici TikToka eksperimentišu sa zelenom bojom i svim njenim nijansama - od smaragdnih do svetlucavih zelenih naglasaka, efekta mramora, kroma i jarkih nijansi limete. Za koju god boju se odlučili, lepota zelene leži u njezinoj svestranosti.

Kada napokon dođu topliji dani, isprobajte svetlije i živopisnije nijanse, poput Bottega Veneta zelene i boje pistaća, kako biste dodatno podigli svoj outfit. Možete da isprobate i francuski manikir sa zelenim vrhom ili minimalističkim nail artom.