Od kada je nega kože lica postala imperativ u beauty svetu, više nismo ograničeni na par proizvoda, već su nam dostupni brojni proizvodi u zavisnosti od tipa kože. Ovo pravilo važi i za šminku, jer nam je danas neuporedivo lakše da pronađemo odgovarajući proizvod koji će se savršeno uklopiti u prirodnu nijansu naše kože, a samim tim i učiniti da izgledamo sveže i odmorno. Proizvod koji je posebno razvijen u tom smislu i dostupan u raznim varijacijama je bronzer.

 Prirodno preplanuli izgled može se postići i odabirom dobrog i kvalitetnog bronzera. Da biste izabrali kvalitetan bronzer, potrebno je da pronađete odgovarajući dve nijanse tamniji proizvod od vaše prirodne boje kože.

U nastavku biramo najbolje bronzere iz trenutne ponude.

1.  Chanel Les beiges healthy glow bronzing krema

2. Rimmel natural bronzer

3. MAC Bronzing Powder

4.Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer

5.Fenty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer

Kako pravilno naneti bronzer?

Da bi se postigao preplanuli izgled, potrebno je znati kako pravilno naneti bronzer. Naime, proizvod se nanosi na celo lice, ali na najviše tačke lica, odnosno delove koje inače sunce prvo obasja. Bronzer se može koristiti na više načina u zavisnosti od teksture, a birate ga u zavisnosti od tipa kože. Osobe sa masnom kožom lica treba da biraju bronzere puderaste i kompaktne teksture, dok one sa suvom kožom biraju kremaste formule.

Kako biste najbolje savladali tehniku preporučujemo da pogledate video u nastavku koji objašnjava kako pravilno naneti bronzer.

Kako pravilno naneti bronzer? TikTok/ nakedpoppy