Kako miriše savršena Parižanka? Iako je miris veoma lična stvar, luksuzni francuski brendovi parfema važe za one koji se, bez izuzetka, dopadaju svima. Hermès je, nesumnjivo, jedan od njih, poznat po izvanredno osmišljenim parfemima, a sada se može pohvaliti novim vrhunskim dostignućem.

U pitanju je BaréniaEau de Parfum, chypre miris koji zrači energijom sofisticirane i samouverene žene. Fascinantna, slobodna i ispunjena žena koja utelovljuje hrabrost, snagu i gracioznost u svakom trenutku, sa neodoljivom energijom koja privlači, bila je inspiracija za kreiranje ovog mirisa. Zbog svoje ležerne elegancije, već je dobio epitet — savršeno francuski.

barenia-parfum-100ml-c-studio-des-fleurs-66b4ff0cba461.jpg
Hermes 

Barénia je prvi chypre miris od Hermèsa i kombinuje svežinu, cvetne i drvene note u savršenom skladu. Ova grupa mirisa je posebna zbog svoje živahnosti i sofisticiranosti, što ih čini idealnim izborom za elegantne Francuskinje.

Svaki Hermès parfem priča svoju priču, a Barénia je pravo umetničko delo koje oslikava klasičan Hermès stil. "Hermès žena je vođena radoznalošću i svojim instinktima, i njeni koraci su uvek sigurni",objašnjava Christine Nagel, parfimerka brenda. Kao i chypre mirisi, Hermès žena odlikuje se odvažnim karakterom i samouverenošću.

Ovaj parfem takođe crpi inspiraciju iz prepoznatljive Barénia kože Hermèsa, koja se odlikuje mekoćom i luksuznim dodirom. Nagel je dodala senzualni pačuli i hrastovinu, stvarajući bogatu, kožnu osnovu koja se razvija sa onim ko ga nosi. Ova zavodljiva drvenasta nota pruža savršen kontrast cvetnim i zelenim notama leptirovog ljiljana i sočnog mirisnog voća.

Kao pravi chypre miris, Barénia je i pomalo enigmatičan — miris sa kojim je potrebno provesti određeno vreme kako biste potpuno uživali u njegovim čarima, baš poput žene koju ne možete da razumete na prvu, ali koja vam ne izlazi iz glave.