OVAJ ZARA PARFEM JE JEFTINIJA KOPIJA MOĆNOG BACCARAT ROUGE-A: Obavijte se luksuznim mirisom u novogodišnjoj noći

Čak deset puta jeftinija verzija kultnog Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540!

Unsplash/Huanshi

Postoji li još uvek neko ko ne sme da prizna da voli Zara parfeme? Ne samo što imaju sjajnu ponudu raznovrsnih mirisa, kao i stylish bočice, nego su i vrlo pristupačni, te čine ozbiljnu konkurenciju velikim brendovima. 

Ove sezone jedan se posebno izdvaja, a u pitanju je Red Temptation. TikTok preplavila je informacija da je ovaj parfem neuporedivno jeftinija verzija kultnog Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, čija je cena oko 250e. Prefinjen, senzualan i slatkast, ovaj miris jedan je od najluksuznijih na tržištu, dok Zara verzija sa identičnim notama šafrana, jasmina, cedra, ambera dolazi za samo 20e.

Zara 

Red Temptation ima kremastiji završetak zbog dodatka nota pralina. Iako zvuči idealno za ljubitelje slatkih, gurmanskih parfema, voleće ga i oni koji preferiraju drvenaste, i to zbog zemljanih sastojaka ambera i mahovina. Ovaj raskošan miris upravo je onaj koji se opčinjava gotovo svakoga, što je i razlog zbog kog je Baccarat Rouge 540 jedan od najpopularnijih na svetu. Takođe, njegova otmena toplina biće idealna za praznične večere i partije.

Maison Francis Kurkdjian 

Za kraj, važno je naglasiti i da bez obzira na drastičnu razliku u ceni, oba parfema su izuzetno postojana i trajaće vam dugo jer ih zbog snažnih nota nećete stavljati u velikim količinama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.