Nakon što je osvanula na naslovnici Vogue magazina, i obeležila 69. izdanje Kanskog festivala prilično provokativnom haljinom, bilo je samo pitanje vremena kada će neki veliki modni i beauty gigant potpisati sa Bellom Hadid ugovor.

Ovog jutra saznali smo koji brend je bio prvi na čekanju, kada je Dior objavio na svom Instagramu da je novi make up ambasador brenda mlađa sestra za sada slavnije Hadid.

Vest nas je sačekala tik pred Diorov događaj godine, najavljen spektakl u Blenheim palati, na kojoj očekujemo da ćemo videti obe sestre. Iako još ništa od detalja ugovora nije otkriveno, portal WWD je otkrio da će se Bella pojaviti u video kampanji koja će ići u nekoliko serija od 6. juna, pod kreativnim vođstvom Diorovog kreativnog direktora Petera Philipsa.   

Hadid se pridružila jakoj ekipi ambasadorki na čelu sa Jennifer Lawrence (koja je btw, Bellina kopija u svetu poznatih), Marion Cotillard, zatim Natalie Portman koja je lice Miss Dior parfema od 2010. godine, kao i velikog broja kozmetičkih linija, modelima Sashi Luss i Kate Moss koje su takođe česta lica u makeup kampanjama francuskog brenda. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija