Neizostavan trend današnjice, posebno među svetskim poznatim ličnostima je plastična hirurgija i odlazak "pod nož" zarad mlađeg i lepšeg izgleda, piše Stil.

Ali čak i među njima ima onih koje se ne boje starenja, koje se dobro osećaju u svojoj koži, prihvataju svoje godine, i jako dobro ih nose.

(Besprekoran make-up na zreloj koži: Kojih se pravila moramo pridržavati?)

Ovih 13 dama odbijaju da se podvrgnu estetskim zahvatima, a mi smatramo da im zaista i nisu potrebni.

Neguju svoju lepotu prirodnim načinima, i uživaju u svakoj godini koja im dolazi bez ikakve bojazni. 

Isabella Rossellini

U jednom od svojih intervjua glumica je naglasila da nikada ne bi radila kozmetičke zahvate. A evo i njenog recepta za mladolikost: miks organske hrane i dobra krema za lice

Brooke Shields

Bivši model i glumica priznaje da je jednom prilikom isprobala botoks, ali da joj se nije svideo rezultat. Ona ne želi da se obrati plastičnom hirurgu jer se plaši da bi mogla da izgleda kao Džoker. 

Salma Hayek

Glumica je u brojnim intervjuima naglasila da nikada nije išla pod nož.

Jodie Foster

Jodie smatra da moderno društvo nameće ženama da se transformišu u nešto što nisu zarad modnih standarda. Glumica je izričito protiv plastične hirugije i ne boji se svojih bora

Andie Macdowell

Andie je sigurna u to da joj nije potreban ni botoks ni zatezanje lica. Ona jednostavno brine o svojoj koži i vodi zdrav način života. 

Emma Thompson

Poznata glumica je zajedno sa Kate Winslet i Rachel Weisz osnovala Britansku Ligu protiv plastičnih operacija. Emma smatra da su injekcije botoksa čisto ludilo i ne preporučuje ih nikome. 

PageBreak

Michelle Obama 

Bivša prva dama Amerike takođe nije imala nikakve hirurške intervencije. Međutim, ona dodaje da je njena životna parola "Nikad ne reci nikad". 

Cindy Crawford

Bivši top model vodi računa o svojoj koži i redovno vežba. Sindi obožava kremu za sunčanje, maske za lice i proizvode koji neguju i vlaže kožu. 

Julianne Moore

Julianne navodi da uopšte ne mari za starenje. Glumica praktikuje jogu i voli kardio vežbe

Meryl Streep 

Glumica je oduvek bila otvoreni protivnik plastične hirurgije. Njen izgled dokazuje da su žene kao vino: sve lepše i bolje sa godinama!

Juliette Binoche

Ova francuska glumica često ističe da botoks i implanti u grudima nisu potrebni. Njen savet: Pijte dosta vode!

Sigourney Waver 

Glumica je nedavno izjavila da joj se starenje dopada i da nema ničeg odvratnog kada se radi o borama.

Halle Berry

Glumica tvrdi da se nikad nije podvrgnula plastičnoj hirurgiji. Ona je ipak veliki obožavalac sporta: na njenom Instagram profilu deli fotografije na kojima trenira.

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/