Omiljeni jutarnji ritual?

Jutarnja kafa i meditacija.

Prvi beauty proizvod koji ujutru stavljaš?

La Roche-Posay serum i krema za lice.

Proizvod za negu kože koji koristiš svaki dan?

Retinol serum pred spavanje.

A za kosu?

Za negu kose koristim Kerastase proizvode, linija Blond Absolu. Takođe, gledam da izaberem dobrog frizera. Prirodno imam ravnu i svilenkastu kosu, te se trudim da joj dodam volumen. Tu mi pomaže sprej za kosu Not Your Mother’s Beach Babe Texturizing Sea Salt Spray.

Kerastase_Blond_Absolu.jpg
Kerastase 

Koliko vremena izdvajaš za negu generalno?

Nega kože počinje zdravim lifestyleom. Trudim se da praktikujem zdrave navike počevši od toga što pijem puno vode, redovno vežbam i zdravo se hranim. Takođe, negujem kožu adekvatnim proizvodima i tretmanima.

Imaš li neki svoj mali beauty trik?

Moj recept za lepotu je što manje stresa i Što više smeha. Svi starimo i to je prirodan proces. Po mom mišljenju lepota dolazi iznutra i to se može primetiti kad je žena u godinama. Negovana i ispunjena žena je ujedno i lepa.

Omiljeni make-up proizvod?

Sve od Brenda Laura Mercier. Volim njihov Illuminating Primer kojim se postiže svež i hidrantan izgled, a nigde ne idem bez njihovog korektora. Takođe mi se dopada puder brenda Giorgio Armani, Luminous Silk, zato što je lagan i svilenkast.

Najdraži parfem?

Good Girl Gone Bad by Killian.

13319103-1804896623851962.jpg
Killian 

Koji tretman je obavezan za tvoju kožu?

S obzirom na to da imam osetljivu i suvu kožu, trudim se da je negujem tokom cele godine. Radim razne tretmane, po potrebi, u zavisnosti od godišnjeg doba. Skoro sam radila Dermapen tretmane i bila sam veoma zadovoljna rezultatima.

A telo?

Imam zahvalnu kožu te mi osim dobre hidrante kreme ne treba ništa drugo.

Bez kog proizvoda ne možeš?

Stavljam pomalo od svega tako da je teško izdvojiti ključne proizvode, ali ako bih morala, rekla bih da su to korektor i rumenilo.

Najbolji beauty savet koji si dobila?

Drugarica koja je živela u Parizu pričala mi je da se žene u Francuskoj ne umivaju ujutru. Uveče se lice dobro opere i stavi se krema pa je ujutru potpuno nepotrebno da se nahranjena koža ispira vodom. Pošto mi je to imalo smisla, počela sam i sama to da praktikujem.