Da li je zaštita od sunca za vas neizostavna navika poput pranja zuba? Ako je vaš odgovor „Da“ vrlo smo zadovoljni. Ali, da li ipak postoje „oni“ dani kada propuštate da na lice nanesete preparat za zaštitu od sunca? Ako je i ovde vaš odgovor „Da“, nismo baš zadovoljni. Ali, razumemo, jer svakodnevica je sve užurbanija, vremena imamo sve manje, a kreme za zaštitu od sunca zahtevaju da neko vreme sačekate da se upiju ili čak ostavljaju trag koji duže traje, vidi se i smeta.

Upravo zato donosimo vam dobre vesti - od ovog leta stvari se u tom pogledu menjaju! Upotreba preparata za zaštitu od sunca, nikada nije bila jednostavnija nego sada. Iz Eucerin® istraživačkog centra, već dokazano efikasnoj Eucerin® liniji za zaštitu od sunca, pridružio se Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+.

Ovaj ultralagani fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove, a jedinstven je po tome što pored visokoefikasne zaštite od sunca povećava hidrataciju kože do 25%. Zahvaljujući tome pretvara dnevnu rutinu zaštite lica od sunca u naviku u kojoj uživate - uz upotrebu samo jednog preparate koža je zaštićena i hidrirana bez vidljivih tragova!

Intezivnu hidrataciju kože u formulaciji ovog preparata obezbeđuje Hidro-tech complex, kombinacija hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. 

_ECN_Sun_HydroProtect_UltraLightFluid_50ml_Kombi-Print (1).jpg
Eucerin 

Tokom ispitivanja u kojem je učestvovalo 35 žena od 18 do 65 godina, 89% izjasnilo se da je nakon nanošenja Eucerin®Hydro Protect Ultraganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ njihova koža trenutno hidrirana, 100% ocenilo je da se preparat lako razmazuje, a 90% da je odličan za ponovno nanošenje.

Kada je efikasnost zaštite od negativnih efekata sunca u pitanju, kao i svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca i ovaj preparat nudi više od UV zaštite. Njegova formulacija zasnovana je na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu, sa likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ upotrebljava se veoma jednostavno - pre nanošenja temeljno očistite kožu, blago promoćkajte bočicu, na dlan istisnite deblju liniju preparata koja se proteže od korena dlana do vrha sredjeg prista i na kraju utrljajte u kožu lica, vrata i dekoltea. Ukoliko duže boravite napolju, nakon nekoliko sati ponovo nanesite Eucerin® Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+.

ZAŠTITA I ZA KOŽU TELA BEZ LEPLJIVIH TRAGOVA

Kada je zaštita kože tela u pitanju, na redovnost upotrebe često utiče činjenica da kreme za zaštitu od sunca mogu ostaviti tragove, to jest fleke na odeći ili doprineti na to da nam se na plaži za kožu lepi pesak. Ali, i za ovaj izazov postoji rešenje!

Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+ pruža visoko efikasnu zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, ali bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente i sebum regulatornu tehnologiju. Zato je samo par trenutaka nakon nanošenja koža suva na dodir i baršunasta. To znači da odmah možete da se obučete i nastavite sa svojim dnevnim obavezama ili uživate na plaži bez “dosadnog” lepljenja peska za kožu.

undefined
Eucerin