Leto je zvanično počelo, a sa dolaskom toplijih i sunčanih dana, tu je i težnja za bronzanim tenom koji ne ide na uštrb zdrave kože. SPF je ključan za sprečavanje bora, pega i ožiljaka od sunca, ali nema dileme da uprkos njegovom korišćenju možete da potamnite – posebno ako paralelno koristite adekvatne mazalice i marmelade za sunčanje. Dobra vest je da su takvi proizvodi sada dostupni i za lice, a ne samo za telo, sa prilagođenom, laganijom formulom.

Jer - ko želi da se šminka leti samo da bi ujednačio ten kože tela i lica?

3.jpg
@MISSO.PHOTO/MISSO PHOTO LLC Naime, Afrodita je predstavila sun care negu lica za leto koja spaja dva must-have preparata: marmeladicu i kremusa spf50.

Prva marmeladica za preplanulost lica na našem tržištu dolazi u jelly formuli, zbog čega se lakše i brže upija, ne stvarajući masne tragove ili osećaj težine na licu. Ekstrakt šargarepe ubrzava postizanje preplanulog tela, a tu su i negujući, veganski sastojci (bez vazelina). Ukoliko koristite ovaj proizvod samostalno, nanosite ga tokom ranog prepodneva ili kasnog popodneva – i ne zaboravite direktno izlaganje Suncu u periodu od 10h do 16h.

3831070660484_6048_SUN CARE Marmeladica JELLY za obraz_50 ml_TISK.jpg
afrodita 

S druge strane, tu je neophodnost zvana SPF i to sa faktorom 50, posebno pogodna za vrlo osetljivu kožu lica. Obezbeđuje visoku zaštitu od UVA, UVB i IC zraka i plave svetlosti, a sa druge strane sadrži anti-age peptid karnozin. Lagane je teksture koja ne ostavlja bele mrlje, a formula je i bez parfema, parafina i boja, dermatološki testirana. Kremu nanesite 20 minuta pre izlaganja Suncu i ne zaboravite da je nadograđujete tokom dana, naročito nakon kupanja.

3831070658955_5895_SUN CARE Krema za sončenje EXTRA SENSITIVE F50_50 ml_TISK 2.jpg
afrodita 

Ukoliko koristite oba proizvoda prvo nanesite kremu sa faktorom i ostavite je 2-3 minuta da upije, a potom nanesite marmeladu za lice.

Proizvodi su dostupni u drogerijama i na Afrodita web shop-u.

16.jpg
afrodita 

SUN CARE7 1080x1920px.jpg
afrodita