Ženama je torbica najbitniji predmet bez kojeg ne mogu da prežive dan. Ali, više je manje ne važi kada pričamo o njihovom sadržaju. Tempo današnje svakodnevice je munjevito brz i zato žene sve više traže proizvode koji će pre svega biti multifunkcionalni. Od jutra ste u akciji, trening, dete ili poslovne obaveze narušile su vašu make-up rutinu.

Ne brinite, NIVEA vam donosi adekvatan i efikasan proizvod koji će rešiti sve vaše probleme i vrlo brzo postati neizostavni deo vaše torbice. Sve što vam treba nalazi se u kompaktnom pakovanju NIVEA Cellular 3 u 1 korektora za negu područja oko očiju koji kombinuje moć prekrivanja pudera i negu protiv starenja. 

NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za negu područja oko očiju, tamna nijansa.jpg
Nivea 

Formula s visokokvalitetnim mineralnim pigmentima u boji efikasno prekriva podočnjake, crvenilo i ostale nepravilnosti – bilo gde na licu.

Zahvaljujući laganoj teksturi u tri različite nijanse, može da se koristi nezavisno od područja lica i namene – kao highlighter, bronzer, za naglašavanje kontura, prikrivanje nedostataka ili jednostavno kao brzinski fix-up za vaš dnevni make-up, dok jurite sa sastanka na sastanak.

Jednostavan za korišćenje i dovoljno mali da može da stane u baš svaku torbicu i uvek bude pri ruci. Za svež i blistav ten u jednom kliku od sada će se brinuti NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za negu područja oko očiju!

NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za negu područja oko očiju.jpg
Nivea