Prekrijte i ispravite — ovde, tamo ili svuda — uz najnoviji M·A·C Studio Fix: Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen.

Dizajnirana za svaku nijansu i svaki stil, Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen dostupna u 33 nijanse, kombinuje puder i korektor u savršenu formulaciju, smeštenu u inovativnu preciznu olovku za lice.

Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen kombinuje laganiju ili vodootpornu pokrivenost, preciznost i udobnost u podjednakoj meri. Kliknite na olovku do pola za manju količinu da biste sakrili tačku ili do kraja da biste pokrili celu površinu. Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen je spreman da pruži besprekornu pokrivenost sa prirodnim mat završnim slojem koji se udobno nosi 36 sati bez nakupljanja u finim linijama.

773602684465_FACE_NC20_BA_3000x3000.jpg
MAC 

Sa laganom teksturom koja se topi uz osećaj nove kože – zahvaljujući kombinaciji hidratantne hijaluronske kiseline, kofeina i vitamina E koji vraćaju energiju Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen neguje kožu sa svakim nošenjem, povećavajući hidriranost kože za 44% odmah i za 53% nakon jedne nedelje.

„Ovo je vaša nova must have baza koju morate imati“, kaže Anton Zimin, menadžer šminkera M·A·C, APAC. „Studio Fix Every-Wear radi za sve. Njegova preciznost olovke koju pruža Pro Artistrima olakšava nanošenje dovoljne količine proizvoda koja je potrebna da bi sve bilo besprekorno ili onako kako želite da izgleda.”

FY23_FaceMoments_ICC_CrossSellPenBrush_300dpi_Logo.jpg
MAC 

Kliknite, utapkajte, nadogradite. Korigujte diskoloraciju, sakrijte podočnjake, definišite konture lice pomoću omiljenih trikova sa korektorom. Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen je napravljen da bude fleksibilan kao i Vi.

Kolekcija je dostupna od 15.5.2023. u Mac radnji, TC Ušće.

FY23_FaceMoments_ICC_CrossSellPenSFF_300dpi_NoLogo.jpg
MAC