Lepota kože je mnogo više od spoljnog izgleda. Ona odražava zdravlje, negu i naš unutrašnji sjaj, otelotvoruje pažnju i brigu prema sebi, ali i ravnotežu našeg duha i tela. Zato, ekskluzivni događaj kompanije Probeauty na Belom dvoru počinje rečima da je Lepa koža, pre svega, zdrava koža. Ona koja se ne izlaže štetnim hemikalijama, već organskim i visokokvalitetnim preparatima, ona koja upija povećanu koncentraciju hranljivih, inovativnih sastojaka, prilagođenih individuanim potrebama i tipu kože, te ona koja reflektuje naše samopouzdanje i autentičnost.

6D4A1390.jpg
Promo 

Osnivačica Probeauty kompanije, Eleonora Sekešan, sa našim najvećim stručnjacima iz sveta lepote, šminke i kozmetologije podelila je priču o njihovom putu koji je počeo 2015. godine i koji je doveo do značajne saradnje s renomiranim francuskim brendovima kao što su Phytomer, Vie Collection, Fleurs i Phytoceane, O2toDerm, RefectoCil.

jpg 57.jpg
Promo 

Kao kruna naučnog istraživanja i strastvene posvećenosti nezi kože, ove jeseni u naš region stiže Colorescience® - američki brend nagrađivan sa više od 25 svetskih nagrada i odobren od strane dermatologa. Zahvaljujući patentiranim inovativnim formulama i Enviroscreen tehnologiji sa mineralnim sastojcima, ovi proizvodi nude izuzetno efikasnu mineralnu zaštitu koja prevazilazi postojeće standarde.

jpg 5.jpg
Promo 

Proizvodi su bez parabena, sulfata, ulja, boja i mirisa, a kompletna linija proizvoda mineralnog i prirodnog porekla je sigurna, efikasna i nekomedogena. Oni će hidrirati kožu, smanjiti upale (uključujući akne i crvenilo) i održavati ravnotežu kože, sprečavajući hiperpigmentaciju.

6D4A0804.jpg
Promo 

Ne samo da pružaju zaštitu od štetnog UV zračenja i zagađenja, već i od infracrvenog zračenja i plave svetlosti – što je naročito važno za one koji provode mnogo vremena ispred laptopa ili računara. Medicinski makeup proizvodi sa gvožđе-oksidom (inkapsulirani nano pigmenti) pružaju savršenu pokrivenost i blistav ten, bez straha od belih tragova na koži – formula se prilagođava vašem tenu.

Više informacije saznajte na sajtu https://www.probeauty.rs/.

6D4A1041.jpg
Promo