Kako zrelijoj koži dati mladalački izgled, onaj sjaj, energiju i blistavost? Na ovo pitanje kompanija Avon ima savršen odgovor – novi Anew Platinum Lift&Tighten serum.

Serumi su sve više zastupljeni u nezi kako mlade, tako i zrele kože svih tipova. Ono što ih razlikuje u odnosu na kreme su lakša tekstura i veća koncentracija aktivnih sastojaka, što upotpunjuje vašu negu lica i daje joj blistav sjaj.

Glavni sastojak novog Anew Platinum Lift&Tighten seruma je nagrađivani protinol koji pospešuje proizvodnju dvostrukog kolagena, a biopolimeri momentalno daju koži podignut i zategnut izgled koji traje tokom celog dana. Ali, efekat nije kratkotrajan – nakon samo nedelju dana redovnog korišćenja, postiže se zaglađen izgled finih linija, a za dve nedelje definišu se konture lica*. Ovaj serum preporučuje se damama iznad 55 godina koje žele dodatni efekat čvrstine i zategnute kože, a za optimalne rezultate kombinovati serum pre ili posle i Anew Platinum dnevne i noćne kreme.

Avon Platinum Serum foto 7.jpg
Avon 

Poručite novi Anew Platinum serum po ceni od 1890 dinara koji je dostupan od 1. oktobra u Avon brošuri, kao i online na www.avon.rs, i stiže direktno na vašu adresu!

 *Odnosi se na osećaj na površini kože, na osnovu studije potrošača sa 132 učesnika.