Čuveni supermodel kaže da dnevno provodi po 60 minuta vežbajući i kombinujući različite fintes programe tako da uvek fizički bude spremna gde god da se nalazi u svetu.

"Sat vremena dnevno provedem u fizičkoj aktivnosti. Kombinujem svašta. Ako sam na planini skijam, ako sam na moru plivam. Nekada čak radim i jogu. Takođe, gde god da putujem sa sobom nosim patike za trčanje i iPod. Trčanje nije samo odličan način da ostanete u formi već je i pokretna meditacija i pravi način da oktrijem nove gradove dok putujem", kaže manekenka čiji je nadimak bio "Telo".

Uprkos tome što naporno vežba kako bi ostala u formi Elle, koja ima četrnaestogodišnjeg sina Flyna i sedmogodišnjeg sina Saja sa bivšim dečkom Arapadom Busonom, svesna je da nikada neće izgledati kao onda kada je počinjala karijeru ali smatra da je njena motivacija danas potpuno drugačija nego kada je bila mlađa.

"Imam skoro 50 godina, tako da očito nemam isto telo kao kada sam imala 20. Ali takođe nemam istu pamet kao tada niti taj osećaj nesigurnosti. Moja motivacija mi daje osećaj razdraganosti, inspiracije, strasti, strpljenja, jačine i zdravlja. To mi je daleko važnije nego opterećivanje oko toga koliko ću kilograma izgubiti", otkrila je Elle za Fitness Magazine - "Često pitam sebe: Da li bih se osećala bolje ili gore nakon trčanja ili sporta generalno? Ne mogu uopšte da zamislim da treniram, a da se osećam loše, to prosto ne ide zajedno."