Nakon što su mnoge poznate dame (Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence, Coco Rocha) skratile svoju dugu kosu koja im je bila zaštitni znak, zapitali smo se da li će možda i Blake Lively ugledati se na njih i iznenaditi nas pred sam kraj godine s novom, kratkom kosom.

Međutim, Blake nema nameru da svoju čarobnu kosu u platinasto-smeđim pramenovima ošiša, iako se divi svim ženama koje imaju hrabrosti da drastično skrate dužinu svoje kose.

Zvezda serije Gossip Girl je u razgovoru za magazin The Cut naglasila da joj duga kosa daje samopuzdanje i da bi se osećala krajne nesigurno bez nje, jer je "prilično stidljiva".

"Za mene, moja kosa je neka vrsta štita, jer sam po prirodi, prilično stidljiva. Kada imate dugu kosu, lako možete da sakrijete lice. S druge strane, divim se svima koji su se odvažili i ošišali svoju dugu kosu. Unervozim se kada sam u njihovoj blizini jer smatram da je to krajnje hrabar čin!"

26-godišnja lepotica je priznala da voli da se igra sa svojom kosom i stilizuje je, pogotovo kada ide na neki svečani događaj. Blake se inače kune u kokosovo ulje koje smatra prirodnim balzamom za negu kose.

"Moja mama ima običaj da kokosovo ulje stavi na krajeve pre pranja kose. Šampon uglavnom pomaže kod korena, zanemarujući da želimo da nam i krajevi budu sjajni, zdravi, neoštećeni. Ovako šampon povlači ulje s krajeva i cela kosa regeneriše. Probajte.“  

Iako je novinar magazina pokušavao iz Blake da dobije informaciju o sajtu koji glumica pokreće, ostali smo uskraćeni za detalje, ali je Lively izjavila da sajt neće biti samo lifestyle, odnosno sličan Goopu, glumice Gwyneth Paltrow.