Gwyneth Paltrow je u razgovoru za magazin Marie Claire priznala da savršenu, vitku liniju održava svakodnevnim vežbanjem u teretani pored svog ličnog trenera Tracey Anderson.

Holivudska glumica koja već godinama promoviše ishranu baziranu na sirovoj hrani, provodi sate i sate u teretani vežbajući sa svojom najboljom drugaricom Tracey Anderson koja radi i kao njen lični trener.  

Supruga Chrisa Martina je naglasila vrlo slikovito da je njenoj fantastičnoj figuri kumovao koktel znoja, krvi i suza koje proživi vežbajući.  

"Ne znam zašto svi misle da postoji neka tajna mog izgleda: Ja se ubijam od vežbanja, bukvalno! Sa Tracey treniram jedan do dva sata dnevno, pet dana u nedelji, “ izjavila je poznata glumica konstatujući da iako je sve to krajnje iscrpljujuće, ne odustaje jer ne želi da zapostavi svoje telo.

“Ne želim da prođem pored ogledala i šokiram se pitajući se šta se desilo mom telu?“

41-godišnja Gwyneth je takođe napomenula u intervju da žali što je farbala kosu kada je bila tinejdžer i to za potrebe snimanja jednog filma!

"Nikad neću zaboraviti trenutak kada sam ofarbala kosu. Imala sam samo 19 godina i dobila sam svoju prvu veliku ulogu u filmu ' Flesh and Bone'. Imala sam divnu pepeljastu boju kose ali su mi rekli da moram da je ofarbam. A kada jednom ofarbate, nema vam povratka.“