Svi oni dolaze iz deset različitih zemalja, ne poznaju se, potiču iz različitih kultura i tradicija i jedno im je zajedničko - doneli su hrabru odluku da promene svoj život nabolje. Proveli smo s njima nekoliko dana u prelepom Rimu, a oni su s nama podelili svoje priče o promeni. U gradu u kojem svako može da nađe deo sebe, lepotu koja će ga osvojiti, dobrodošlicu kakva se ne viđa svuda, raspoložene i nasmejane ljude koji umeju da uživaju u svemu što život pruža… Okupili su se kako bi podelili ove priče i inspirisali i druge!

IMG-4675.JPG
Promo 

Rešili su da učine nešto dobro za sebe i za one koje vole. Napravili su promenu i izabrali IQOS kao bolju alternativu od nastavka pušenja cigareta! Kao članove IQOS zajednice, u Rimu ih je okupila zajednička želja da daju svoj doprinos kreiranju sveta bez duvanskog dima. Svoje iskustvo korišćenja IQOS-a podelili su predstavnici iz Srbije, Velike Britanije, Italije, Španije, Rumunije, Poljske, Kazahstana, Egipta, Ujedinjenih Arapskih Emirata, čak i sa dalekog Novog Zelanda. Neko je izabrao IQOS zbog punog užitka u pravom ukusu duvana koji se zagreva, drugi jer nema dima niti neprijatnih mirisa na kosi i odeći, mnogi su priznali da ih je privukao jedinstveni dizajn i lakoća korišćenja u svakom trenutku... Ono što je zajedničko jeste da je svima uneo velike pozitivne promene u životu.

Pred Tamare, koja je već podelila svoju priču, nasmejani Nandan ni u jednom trenutku nije krio svoje oduševljenje što je deo ekipe i jedinstvenog IQOS iskustva u večnom gradu, iako je prešao pola sveta i promenio tri leta, da bi stigao u Rim.

Kao profesionalni šminker, on na prvo mesto stavlja svoje klijente i njihov ugođaj i zato je izabrao IQOS.

“Kada koristim IQOS, najviše mi se sviđa što ne moram da brinem o neprijatnim mirisima, jer ih nema, kao ni o vremenu i mestu gde želim da ga koristim. To mi je veoma važno jer sam stalno u kontaktu s drugim ljudima, što profesionalno kao make-up artist, što privatno sa dragim ljudima. IQOS iskustvo je nešto zaista jedinstveno. Veoma sam zahvalan svima iz ekipe na brizi i posvećenosti, kao i na prilici da upoznam ovaj prelepi grad, kao i sve divne ljude sa kojima sam nakon ovog druženja posao prijatelj!”

Među najveselijima u ovoj šarenoj, zanimljivoj ekipi punoj priča, bila je Leigh-Anna iz Velike Britanije.

“Reč koja najbolje može da opiše sve moje utiske je vau! Toliko toga smo videli, doživeli, uživala sam u svakoj aktivnosti, podjednako kao i u istoriji i lepoti grada. Mnogo mi je drago što sam imala prilike da upoznam i da se družim sa ostalim korisnicima IQOS-a, bilo je prelepo. Sve što sam videla, inspirisaće me za moje kreativno stvaralaštvo”.

treca slika.jpg
Promo 

Osim što su podelili svoje jedinstvene IQOS priče i na koji način im je to promenilo život, učesnici su zajedno upoznavali tajne večnog grada. Nalik IQOS pričama koje ih povezuju, sve što su radili, IQOS heroji su radili zajedno. Malo ko može da odoli pravoj domaćoj pasti, a gastronomija je jedan od najboljih načina za otkrivanje jedne kulture. Učesnici su imali su jedinstvenu priliku da obuku kecelje i uz pomoć pravih majstora svog zanata nauče kako se pravi originalna italijanska domaća pasta! Nisu krili oduševljenje ovim iskustvom, iako nije bilo lako napraviti testo savršene debljine i teksture. Naučili su gde su najčešće greške i šta je potrebno da bi pasta bila “al dente”. Na kraju radionice, svi su uživali u slasnim specijalitetima koje su sami napravili!

Sledećeg dana su se zajedno zaputili u mali umetnički studio za izradu mozaika gde su se i sami oprobali u izradi ove zahtevne umetničke tehnike. Vođeni dvema umetnicama koje su nesebično delile znanje i savete, nije bilo teško napraviti repliku mozaika po uzoru na one antičke i poneti je kući kao najlepšu uspomenu iz prestonice nekadašnje rimske imperije.

Ljubitelji sedme umetnosti najviše su uživali u poseti studiju “Ćinećita”, najvećem filmskom studiju u Evropi. Zanimljiva postavka muzeja pokazuje istoriju filma od samih početaka, preko zlatnog doba do današnjih dana. U najvećem studiju snimali su, između ostalih Federiko Felini, Marčelo Mastrojani, Martin Skorseze, Sofija Loren, Elizabet Tejlor…

Nakon nekoliko dana provedenih na ovim fascinantnim lokacijama, svi oni vraćaju se kući srca punog utisaka! U telefonima je pregršt prelepih fotografija, uspomena, svi su bogatiji za jedno lepo iskustvo i nove prijatelje iz različitih krajeva sveta, s kojima su proveli nekoliko nezaboravnih dana.

I nisu bili jedini - više od 55 IQOS korisnika IQOS iz 28 različitih zemalja podelilo je priče o svojim životnim promenama na snimanju koje su, osim u Rimu, bile upriličene još u Tokiju, na Sicilji i u Kuala Lumpuru. Svi oni ujedinjeni su u hrabroj odluci da donose bolje odluke I prave bolje izbore, i sada imaju nova, nezaboravna iskustva vredna deljenja.

4E4D20EF-1F16-4CE3-8695-CAB3F1BF1B6E.JPG
Promo