Iako smo nažalost precrtali ''povratak Kim Cattrall u nastavak Seks i grada'' sa naše liste želja za 2022. godinu, čini se da se voljena glumica možda ipak vraća u prošireni univerzum producenta Darrena Stara.

Kim je bila izričita u odluci da se ne vrati liku Samanthe u okolnostima kojima diriguje Sarah Jessica Parker, ali čini se da je prigrlila novu ulogu, i to u jednoj od trenutno najpopularnijih serija - Emily In Paris.

Naravno, vatreni fanovi već su primetili ''slučajna'' ukrštanja između ove dve serije. Naime, u devetoj epizodi nastavka And Just Like That, francuski glumac William Abadie, koji tumači Antoina Lamberta u filmu Emily In Paris, pojavio se u iznenađujućoj ulozi uglađenog vlasnika kluba, tako da je verovatnoća da isto uradi i Kim u Parizu zapravo velika (i to možda baš u ulozi Samanthe?).

profimedia-0661405702.jpg
Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia 

Pa, ili nam se želja konačno ostvaruje ili nas Kim samo zadirkuje, ali činjenica je da je došla na premijeru treće sezone Emily In Paris zajedno sa čitavom glumačkom postavom, te tako pokrenula spekulacije. Sam producent Darren Star je za Variety izjavio da bi voleo da se Kim pojavi u Emily In Paris kao gostujuća zvezda. ''Voleo bih da nađem nešto lepo i sočno za nju'', rekao je. A voleli bismo i mi!

Kim Cattral glumi u trećoj sezoni serije Emily in paris
THIERRY LE FOUILLE / Sipa Press / Profimedia 

 Treća sezona kreće od 21. decembra na Netflixu. Stay tuned!

profimedia-0742966751.jpg
COADIC GUIREC / Bestimage / Profimedia