Od završetka druge sezone u decembru 2021., brojni gledaoci jedva čekaju nove nastavke serije 'Emily in Paris' (najavljena je i četvrta sezona!).

Netflix je objavio i datum kada nam dolazi, a mi već znamo neke detalje o novoj sezoni. Dakle, što je do sada otkriveno o sledećoj, trećoj sezoni serije nominovane za Emmy nagradu, popularnoj romantičnoj zabavi koja je postala svojevrsna alternativa (namenjena mlađoj generaciji) danas već legendarnog 'Seksa i grada', čiju režiju potpisuje isti autor, Darren Star.

Emily in Paris.
Profimedia 

Pre svega, gotovo cela glumačka postava se vraća, uključujući Brava kao Gabriela, Camille Razat kao Camille, Ashley Park kao Mindy i Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie. Lucien Laviscount, koji se pojavio kao Alfie u poslednjoj sezoni, takođe je u trećoj sezoni, što znači da će se Emilyin neuredan romantični život verovatno još više zakomplikovati.

Što se tiče radnje, s obzirom na to da se snimanje odvija u gradu svetlosti, vrlo je verovatno da je Emily ponovo odlučila da ostane u Parizu. Oni koji su pogledali prošlu sezonu setiće se da je završila tako što je morala da odluči hoće li preuzeti višu poziciju u Chicagu ili napustiti kompaniju i raditi za Sylvien butik. To znači da će Emily morati da se nosi s činjenicom da su Gabriel i Camille sada ponovo zajedno – i žive u stanu tačno ispod njenog – osim što ima šefa koji je gotovo prezire.

Emily in Paris stiže uskoro
Profimedia 

A što se tiče datuma izlaska, 'Emily u Parizu' na Netflix dolazi 21. decembra 2022. što znači da ćemo je gledati uz treperavu svetlost lampica s jelke grickajući božićne keksiće... Kakva nas samo poslastica čeka!